Connect with us

Musikk

Nikki Sixx (Mötley Crüe): – Hadde vært kult om vi hadde avsluttet den siste konserten med å bli sprengt i filler

Published

on

(photo credit: www.rockman.no – Nikki Sixx at Tons Of Rock 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I forbindelse med at Nikki Sixx utgir en re-utgivelse av sin bok «The Heroin Diaries» ble han intervjuet av den amerikanske komiker, skuespiller og forfatter Dean Delray.

I intervjuet som du kan se i sin helhet nedenfor forteller Nikki Sixx (58) om ulike hendelser fra sitt heftige rockeliv, bl.a. selvsagt fra tiden med Mötley Crüe. Intervjuet har en artig og munter inngang der Sixx bl.a. gir Delray en gave bestående av div. plektre som er trykket opp til ulike tidligere Mötley Crüe konserter, og som han knytter opp til ulike hendelser. Bl.a. får han et plekter som ble trykket opp til en av deres konserter i Hellas som ble avlyst. Nixxi Sixx forteller om turneen «Saints Of Los Angeles World Tour 2009» der konserten de skulle spille i Hellas ble avlyst rett før de skulle på scenen. Mötley Crüe hadde allerede ankommet Hellas og var klar for å reise ut til konsertstedet da de plutselig fikk melding fra arrangøren om at de måtte stoppe og snu umiddelbart. En storm hadde slått innover, tatt tak i scenen og løftet den opp i luften slik at den har landet opp ned.

Dean Delray spør da Sixx om han kunne se for seg at dersom de spilte på scenen når stormen kom å løftet scenen, hvor kult hadde det ikke vært om man da sto å spilte videre på denne mens de var i lufta? Der Nikki Sixx umiddelbart svarer:

«Hadde du vært skikkelig kul, så hadde du bare «surfet» med scenen, fulgt med hele veien ned til den landet i bakken, og avsluttet det hele med følgende replikk til publikum:

– «Thank You And Goodnight».

Delray spør da Sixx om at det burde vel vært kjempekult å gjennomført et slikt scenestunt, da ingen tidligere vel har gjort dette? Der Sixx svarer med at noen band som gjennomfører sin aller siste konsert, burde avsluttet det hele med å ta sitt eget liv på scenen. Et såkalt «selvmordsshow» og tilfører raskt med å si:

– «Jeg vet det ikke er politisk korrekt, ikke bli opprørt, send dine klager til www.dean.delray.f***you.com»

Han fortsetter videre med enda flere kreative ideer:

«Vi burde avsluttet Mötley Crües siste konsert litt slik Judas Priest gjennomførte i sin musikkvideo «You Got Another Thing Coming» (1982) der en kar sprang sitt hodet i lufta mot slutten av filmen. Hadde jo vært kult om vi hadde avsluttet den siste Mötley Crüe konserten med at alle i bandet ble sprengt i filler…utenom meg».

Her kan du se hele intervjuet:


 
Til ære for tiårsjubileet for boken «The Heroin Diaries», blir Nikki Sixx sine endelige og bestselgende memoarer om narkotikamisbruk re-utgitt med eksklusivt over 100 sider nytt innhold. Disse sjokkerende, gripende og til tider mørke memoarer utforsker Nikkis årelange krig med en ond heroinavhengighet. Dette er absolutt ikke historien om en kul rockehistorie. Men en bok som bør leses med forferdelse og advarsel om hvilke valg man IKKE skal ta. Da Mötley Crüe var på høyden av sin berømmelse, var det ikke noe narkotiske stoffer Nikki Sixx ikke ville prøve ut. Han tilbrakte dager – noen ganger alene, noen ganger med andre rusmisbrukere, venner og elskere – i en coke- og heroin-drevet helvete.

Les også: Netlflix i samtaler med Mötley Crüe om bandets legendariske selvbiografi

Det positive og gledelige er å se at en unik artist og låtskriver som Nikki Sixx har klart å kjempe seg ut av møkka, og er tilbake i disse dager sterkere enn noen sinne gjennom sitt band Sixx:A.M. sammen med den meget dyktige gitaristen DJ Ashba og den fantastiske vokalisten James Michael.

Les også: Sixx.A.M. overrasket med råsterk konsert under Tons Of Rock

Hør vokalen til Michael på låta «Skin» som er samlet på tidenes beste emosjonelle «deep feeling» spilleliste, så skjønner du hva vi mener:

Trykk her for å følge listen slik at du ALLTID er oppdatert på det mest emosjonelle.

Og her kan du også følge Rockman på Spotify

Les også: Er dette tidenes mest emosjonelle låt?

Joda…Nikki Sixx er en kul type. Vi digger både han og musikken.

Gi oss dine kommentarer!

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement