Connect with us

Nyheter

U2 sterkt tilbake: – Hør den første låta fra kommende album

Published

on

(photo: promobilde 2017)

Skrevet av: Knut Eirik Myhre

U2 lanseres om kort tid sitt siste studioalbum «Songs of Experience»

Bandet streamet onsdag kveld via sin facebookside den første låta fra det kommende album som har fått tittel «Black Out». Her kan du høre låta:

Bandet har nå tydeligvis lært av sine feil, og låta over er virkelig imponerende bra.

U2 gikk på en kommersiell «kjempesmell» når de i forbindelse med lansering av sitt forrige album «Songs of Innocence» i 2014 bl.a. inngikk et eksklusivt samarbeid med Apple der albumet ble utgitt gratis, men samtidig presset på lytterne via automatisk publisering på Itunes. Dette ble svært negativt mottatt fra publikum og fans. I ettertid har Bono & Co også gått ut offentlig og beklaget det hele. Dette kreative lanseringsstuntet som noen idioter av rådgivere og PR-folk har stått bak, må vel betegnes som noen av det største album-lanseringsfiaskoene i vår nye digitale teknologiske tidsalder.

Bandet har i ettertid gjort mange grep for «å bøte på skaden» og bygge opp igjen tillitt til fansen. Bl.a. ved å markere 30 års jubileumet til deres fantastiske album «The Jushua Tree» med en egen «The Jushua Tree Tour» som startet i mai i år. Utvilsomt for virkelig å markere sine grunnleggende musikkrøtter og hva bandet står for.

9. september slippes den første singel fra kommende album og som har fått tittel «You`re The Best Thing About Me». Låta «Black Out» som nå er sluppet skaper store forventninger og spenning til neste låtslipp og det kommende albumet «Songs of Experience».

Eller hva mener du?

Del dine kommentarer på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement