Connect with us

Nyheter

Tony Iommi: «Jeg ville elsket å lage et nytt Black Sabbath album»

Published

on


(foto: Universal Music)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I forbindelse med at Black Sabbath nå har bestemt seg for å skrinlegge Black Sabbath og gjennomføre en aller siste «The End» tour, så har det samtidig vært spekulert i om bandet også vil utgi et aller siste studioalbum før de gir seg for godt, i alle fall som Black Sabbath.

For kort tid siden gikk Ozzy Osbourne ut til The Puls Of Radio og bekreftet at det tidligere annonserte nye Black Sabbath studioalbumet som også skulle bli det endelige punktum på bandets nesten 50 års eksistens ikke blir en realitet allikevel.

Men nå gir det kanskje nytt håp om et siste studioalbum allikevel når gitarist og låtskriver Tony Iommi har fortalt britiske Q magazine at han ville elsket å gjøre et nytt album med bandet. Han forklarte: – Jeg har skapt mange nye riff og skrevet en del ting for et nytt album, og vi møtte opp sammen i LA, men de andre … vel, Geezer (Butler, bass) hadde ikke spesielt lyst til å gjøre et nytt album. Etter at vi nettopp har hatt et nr. 1 album ( ref. studioalbumet «13» utgitt i 2013), hvor går vi derfra? På det siste albumet skapte vi 16 låter og vi brukte bare 13 av disse. Kanskje vi kan bygge noe videre på disse. Vi vet ikke ennå.

Tony Iommi har ikke tenkt å gi seg etter Black Sabbath og forteller at om ikke vi får gjort noe med disse låtene med gutta, vil jeg uansett gjøre noe.

Et siste Black Sabbath album ville vært den perfekte endelige punktum som en del av deres kommende  «The End» avskjedsturne. En turnè som starter 20. januar 2016 i Omaha, USA med tett konsertprogram gjennom USA og Canada frem til 27. februar i New York, via Australia og New Zealand i april, og videre til Europa og da den eksklusive norgeskonserten som vil bli gjennomført under Tons Of Rock festivalen i Halden 23. juni 2015.

Synes du Black Sabbath bør utgi et siste album?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside #RMROCK

Continue Reading
Advertisement