Connect with us

Musikk

Tom Petty & The Heartbreakers med 25 års jubileumsutgivelse – Se aldri tidligere vist filmopptak

Published

on

Photo: Albumcover Tom Petty & The Heartbreakers "Angel Dream: Songs and Music from the Motion Picture "She's the One"

Til ære for 25 årsjubileet  for Tom Petty  &  The Heartbreakers album fra 1996, «Songs and Music from The Motion Picture ‘She’s The One» og for å fortsette feiringen av den frodige’ Wildflowers ‘-perioden i Toms karriere utgir nå Petty-familien i samarbeid med Warner Records albumet «Angel Dream» som er en remixet og remastered versjon av albumet.

Nedenfor kan du også se et «aldri før» vist opptak som er filmet fra studio under produksjonen av «Songs and Music from the Motion Picture «She’s The One» i 1996.

Ryan Ulyate som jobbet sammen med Tom Petty med den tidligere produksjonen, har remixet lyden til nyutgivelsen. Låtutvalget ble designet for å fungere som et Tom Petty & The Heartbreakers-album i stedet for et filmlydspor, og fire ikke-utgitte spor har blitt lagt til: «One of Life’s Little Mysteries» (skrevet av Tom), ‘Thirteen Days» (en JJ Cale-cover), «105 Degrees» (Skrevet av Tom) og «French Disconnection» (instrumentallåt i samme retning som de på originalalbumet). En utvidet versjon av «Supernatural Radio» er også inkludert.

Her kan du se og høre den offisielle lyric musikkvideoen til låta «105 Degrees»

Her kan du høre hele albumet på Spotify:

Les mer om albumutgivelsen på Tom Petty offisielle nettside

Les også: Tom Petty er død

Hva er dine Tom Petty & The Heartbreakers/ Tom Petty favorittlåter?

– Fikk du opplevd Tom Petty & The Heartbreakers live før han døde?

Skriv i kommentarfeltet og del gjerne dine livebilder på Rockman facebook