Connect with us

Nyheter

To rustne herrer er tilbake

Published

on

To Rustne Herrer er Jonas Fjeld og Ole Paus. Fri bruk til presse. Foto: Stageway
(pressefoto:

To Rustne Herrer markerer 20-årsjubileum med show på Chat Noir. Dette ble annonsert på en pressekonferanse på Chat Noir i formiddag.

Det er 20 år siden Ole Paus og Jonas Fjeld platedebuterte som duo med To Rustne Herrer. Dette skal markeres med nytt show på Chat Noir høsten 2016. Mye har skjedd siden 1996. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. I tillegg er duoen allerede i gang med å skrive nye sanger sammen.

To Rustne Herrer er Jonas Fjeld og Ole Paus. Fri bruk til presse. Foto: Stageway

Hver for seg har de bak seg eventyrlige karriérer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2.

Ole Paus (69) har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970, og annonserte i 2013 at han legger opp som plateartist. Han ble i 2015 innlemmet i Rockheims Hall Of Fame. Jonas Fjeld (63), som egentlig heter Terje Jensen, har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist. 

Som To rustne herrer har duoen gitt ut «To Rustne Herrer» (1996), «Damebesøk» (1998) og «Tolv rustne strenger« (2003). 22. september 2016 entrer de scenen på Chat Noir med forestillingen: «Hvis Helsa Holder – The Show»

Glad for den rustne gjenforeningen?

Del dine meninger i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement