Connect with us

Nyheter

Tidenes feteste allsang låter – Disse skrur partyfaktoren i taket!

Published

on

(photo credit: Stevie B.)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nå skaper vi den komplette oversikten over tidenes feteste allsang låter.

Låtene som skaper kjempestemning, allsang, bevegelse, skrur partyfaktoren i taket, og fyller både små og store lokaler til randen. Låtene som skaper glede og lar deg rive med…., som bl.a. den fantastiske låta «Liden» til Stavangerbandet Ingenting:

Ingenting skal forøvrig også spille under årets Norway Rock Festival og skape superstemning i partyteltet fra Lemmy Stage. Som festivalens selv skriver:

«I år skrur vi virkelig på PARTY faktoren i Lemmy Stage på Norway Rock Festival, her blir det allsang, rølp og deilige låter hele helga. Dette er band som vet hvordan man lager kjempestemning! Sammen med god drikke i glasset og gode venner vil Partyteltet i år koke hver eneste kveld! For dere som kommer til oss for første gang, glede dere!» 

Nedenfor finner du den fete spillelisten som nå samler tidenes feteste allsang låter:

Trykk her for å følge denne fete spillelisten.

Denne spillelisten blir oppdatert fortløpende med nye låter og er kun en liten start på samlingen av de feteste allsang låtene som finnes. Vi oppfordrer nå alle våre lesere til å gi tips til låter som fortjener plass på denne listen.

Hvilke låter bør få plass på spillelisten?

Del dine forslag og tips i kommentarerfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ) eller send oss disse til via mail: tips@rockman.no

Continue Reading
Advertisement