Connect with us

Nyheter

Suksess for årets Norway Rock: – Omfavnet av artister og publikum

Published

on


(photo credit: Rockman – Johannes Eckerström/ Avatar at Norway Rock Festival 9.juli 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ildsjeler og frivillige som denne helgen klarte å gjenreise den tidligere konkursrammede Norway Rock Festival ble omfavnet av både artister og publikum.

Les også: Hele bygda stiller opp når Norway Rock festival gjenoppstår

Festivalen ble i år gjennomført på de tidligere gamle «festivaltomter» på idylliske Øyesletta i den lille bygda Kvinesdal med ca. 5 800 innbyggere. For alle oss som har besøkt festivalen tidligere var det fantastisk hyggelig og svært takknemmelig nok en gang å få oppleve den unike stemningen som oppstår når tusenvis av musikkelskere samles for å nyte god musikk.

Avatar ble festivalens største magiske overraskelse:

Det er imponerende å registrere hva arrangørene har klart å få til under årets arrangement, spesielt når man har i bakhodet de tøffe utfordringer som ligger i å gjenreise en festival og naturlig nok begrensede økonomiske midler som de har hatt til rådighet.

Bookingsjef Kjell Arne «Kelly» Aamodt skal ha stor ros for booking og sammensetning av årets lineup. Sett i lys av den begrensede økonomiske handlefrihet som har vært til rådighet så er det skapt en god balanse mellom headlinere, velkjente band, up-and-coming-band og ledende coverband. Headlineren Within Temptation og Five Finger Death Punch leverte som forventet solide konserter. I tillegg ble det skapt mange spennende musikalske høydepunkt også fra de øvrige artister. Den absolutte største overraskelsen var utvilsomt lørdagskonserten med det svenske metal bandet Avatar. En råsterk konsert med et teatralsk sceneshow ledet av frontfigur og vokalist Johannes Echerström i hovedrollen.

Sjekk ut Avatar blant ukens anbefalte låter på den nye fete spillelista «100 % fullt trøkk»

For å følge spilleliste på Spotify: trykk her – Apple Music (TBA) – Tidal (TBA)

Den nyetablerte fete spillelista «100 % fullt trøkk» består av 20 utvalgte Rockman anbefalte rockelåter som oppdateres ukentlig hver fredag. Hver uke når lista oppdateres vil det bli fjernet og tillagt et utvalg nye låter. Hvor mange låter som fjernes eller legges til vil alltid være en overraskelse. Men listen vil alltid bestå av 20 anbefalte «bare fullt trøkk» låter. 

Årets Norway Rock Festival ble i år besøkt av totalt ca. 8 000 rockeglade mennesker.

 

Gi festivalen din tilbakemelding

Norway Rock Festival vil selvsagt høre hva du synes om årets festivalarrangement. Din tilbakemelding er viktig. Både ros, ris og gode tips er til god hjelp når årets festival skal evalueres for videre utvikling og kommende arrangementer. Benytt kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ). Vi garanterer at festivalen leser din tilbakemelding.

Continue Reading
Advertisement