Connect with us

Nyheter

Siste innspurt i dag kl. 23.59: – Stem frem årets feteste liveband

Published

on

Photodesign by Knut Eirik Myhre - www.rockman.no

Responsen er enorm! Så langt har nærmere 20 000 lesere og fans stemt frem sine favoritter blant de nominerte norske rockeband til avstemmingen Årets feteste liveband 2023.

Rock som musikksjanger står sterkere en noen sinne. Og norsk rock «koker» som aldri før. Tusener av rockekonserter har blitt gjennomført, den ene fetere enn den andre, på store og små scener rundt omkring i hele Norge i løpet av 2023. Fantastiske opplevelser å ta med seg der noen konsertopplevelser selvsagt peker seg ut som HELT spesielle superfete opplevelser.

I perioden 20 til 26. desember har våre titusenvis av lesere kunnet nominere sine favoritterOver 160 norske rockeband har blitt nominert. Samtlige nominerte band er lagt ut i en egen avstemmingsliste nedenfor der du kan stemme frem dine favoritter.

Siste innspurt…….

I dag (kl. 23.59) er det siste mulighet til å kunne stemme frem dine favoritter:

Les også: Dette er Topp 25 feteste liveband 2023 i avstemmingen så langt

For et band å oppnå tittelen Årets feteste liveband stemt frem av våre lesere og fans er utvilsomt noen av det som henger aller høyest av årets utmerkelser. Vinner av avstemmingen sammen med de band som oppnår Topp 25 resultat av avstemmingen vil få egen omtale her på Rockman.

Trykk her for vår fete guide over aktive norske rockeband

Trykk her for vår fete guide til norske konsertscener

Hvilket rockeband bør vinne?

Engasjer dine venner til å stemme frem dine favoritter!

Skriv bandnavn og del med dine venner på Rockman facebook (her)

Continue Reading
Advertisement