Connect with us

Musikk

Sharon Osbourne bekrefter separasjonen med Ozzy

Published

on

Foto: Ozzy pressekonferanse

 

Sharon Osbourne adressert hennes separasjon fra sin mann på 33 år, legendariske rockesangeren Ozzy Osbourne, i sin avkastning på CBS «The Talk» på tirsdag, 10. mai.

Den 63 år gamle bekreftet rapporter som hun hadde sparket Ozzy ut av huset etter at han angivelig utro mot henne, men la til at han nå var kommet tilbake, og hun hadde siden flyttet ut.

En kilde fortalte E! News at Ozzy hadde avtalt å forlate parets hus i det minste midlertidig, og at bruddet ikke hadde noe å gjøre med Ozzy sin nøkternhet. Black Sabbath sangeren har angivelig vært ren og edru i mer enn tre år etter å ha falt av lasset for en 18-måneders periode i 2011 og 2012.

Spurte om det var sant at hun sparket Ozzy ut av huset, eller om det var bare «gjort opp», Sharon fortalte hennes «The Talk» co-vertskap: «Nei [det er ikke et rykte] Det er sant.» Om hvorvidt eller ikke at situasjonen var permanent, Sharon sa: «Nei, han er tilbake, og jeg er ute av huset.»

British tabloid The Sun rapporterte at splittelsen skjedde etter Sharon oppdaget at Ozzy hadde et forhold med en kjendis frisør. En kilde fortalte People at ryktene var «slags sant,» men også lagt til at de ikke ville bli overrasket om paret jobbet ting, sier «Han kommer tilbake.»

«[Ozzy og jeg] snakker, jeg snakket med ham i går kveld,» Sharon sa på «The Talk». «Jeg er ikke med ham, men jeg snakker med ham.

«Han har gitt meg en utrolig liv og han har gitt meg tre nydelige barn, og jeg elsker ham,» sier Sharon.

«Jeg prøver bare å ta det hele i, ta det hele inn og behandle det,» forklarte hun.

Sharon sa hun har forsøkt å holde seg borte fra media rapporter om delingen.

«Jeg har vært å unngå å se på noen bilder eller lese noe,» sa hun. «Jeg vet hva gått på, og jeg trenger ikke å lese om det, det er som å sette salt i et sår, og jeg trenger ikke å.»

Sharon hadde et positivt syn på fremtiden hennes.

«Jeg har det bra,» sa hun. «Jeg virkelig, virkelig er. Jeg ærlig, ærlig kan ikke takke folk nok for sikkerhetskopiering meg, og for alle folk hjemme som støtter meg, sender meg meldinger om kjærlighet. Jeg ærlig, ærlig er bemyndiget, og jeg har funnet denne indre styrke, og jeg er, liksom: «Høyre, ok, hva blir det neste? jeg kan håndtere dette.»

«Jeg vet ikke hvor jeg skal, hvem jeg kommer med, og jeg trenger bare tid til å sitte og virkelig tenke på meg selv og hva jeg virkelig ønsker for livet mitt,» la hun til.

«Jeg ærlig på dette punktet i dag har ingen anelse om hva jeg gjør med resten av livet mitt. Jeg trenger bare tid til å tenke på meg selv, og hva jeg ønsker for resten av livet mitt. [Jeg] bli siste kapittel av livet mitt. jeg ønsker virkelig å tenke nøye om hvor jeg ønsker å gå … fordi jeg er 63 år, og jeg kan ikke fortsette å leve som dette. »

På spørsmål om hun trodde at hun og Ozzy var å bryte opp for godt, Sharon sa:.. «Jeg vet ærlig talt ikke på dette punktet jeg ikke kan svare på det, fordi jeg ikke vet hva jeg vil jeg må følge min hjerte, og jeg vet ikke engang hva hjertet mitt forteller meg akkurat nå. jeg prøver bare å ta det hele i, behandle det og gjøre det rolig og i tide. »