Connect with us

Musikk

Se ny Michael Monroe video til låta «Derelict Palace»

Published

on

Foto: Albumcover til Mickael Monroe album "I Live Too Fast To Die Young" 2022

Michael Monroe har nettopp sluppet musikkvideoen til singelen «Derelict Palace» som er hentet fra siste albumet «I Live Too Fast To Die Young» som ble sluppet 10. juni i år via Silver Lining Music.

«Derelict Palace’ handler om å se noen du bryr deg om forsvinne inn i narkotikaavhengighet forklarer gitarist Rich Jones. Musikalsk får sporet en melodisk, dyster tone. «Jeg hadde hørt mye på post-punk da jeg skrev låta. Band som Echo & The Bunnymen, Psychedelic Furs, The Chursch – og jeg ville se om vi kunne presse bandet i den slags musikalske retningen,» legger Jones til.

Singelen er passende akkompagnert med en uhyggelig, men likevel fascinerende video som viser bandet opptre i en øde, gotisk herregård, inkludert scener av Monroe som vifter med en kniv som nylig ble gitt ham i Milano av ingen ringere enn Alice Cooper selv.

Monroe legger til: «Sangen ble skrevet om folk som blir litt for opptatt av narkotika, og før du vet ordet av det, forsvinner de på en måte fra alle menneskene og tingene de pleide å elske. Selvfølgelig er det trist, men når det er sagt, det er noe kult med å være en utstøtt og ikke passe inn…»

Gjennom albumet «I Live Too Fast To Die Young» forteller Monroe historier om herlighet og observerte historier, noen pene, noen drittsekker, men alt gjennom en linse av eventuell optimisme, håp og en følelse av skitten, frekk moro. Monroes linse har alltid vært rettet mot oppsiden, selv etter de største nedturene en mann kan lide, og kraften til hans positive energi tilfører alt han kommer i kontakt med.

«I Live Too Fast To Die Young» inneholder følgende låter:

01. Murder The Summer Of Love
02. Young Drunks & Old Alcoholics
03. Derelict Palace
04. All Fighter
05. Everybody’s Nobody
06. Antisocialite
07. Can’t Stop Falling Apart
08. Pagan Prayer
09. No Guilt
10. I Live Too Fast To Die Young
11. Dearly Departed

Lineup på albumet består av:

Michael Monroe – voklal, munnspill
Steve Conte – gitar
Rich Jones – gitar
Karl Rockfist – gitar
Sami Yaffa – bass, gitar

Innspilt og mikset av Erno «Error» Laitinen ved Inkfish Studios, Helsinki, Finland. Produsert av Erno «Error» LaitinenMichael MonroeRich JonesSammi YafaSteve Conte and Karl Rockfist. Mastered av Svante Forsbäck ved Chartmakers

Øvrige musikere som deltar:

Slash gitarsolo og gitar på låta «I Live Too Fast To Die Young»Lenni-Kalle Taipale piano på «Antisocialite» & «Can’t Stop Falling Apart»Suvi Aalto og Astrid Nicole, backing vokal på «Can’t Stop Falling Apart» og «Murder The Summer Of Love» – Neil Leyton backing vokal på «Everybody’s Nobody», «Murder The Summer Of Love» og «All Fighter».

Michael Monroe bekrefter: Legendariske Hanoi Rocks gjenforenes med originalbesetning

Les også: Se videoklipp og spillelisten fra Hanoi Rocks unike reunion

Hva synes du om videoen/ låta/ albumet?

Del dine kommentarer på Rockman facebook ( her )