Connect with us

Musikk

Se en av de mest rock ‘n’ roll bilene som noen gang er laget, bygget for å feire Marshalls 60-årsjubileum

Published

on

Skjermdump av video "Mini Remastered Marshall Edition" publisert på YouTube

Storbritannias David Brown Automotive er en britisk produsent av begrensede opplag av spesialbyggede biler i Silverstone, England , som tilhører den britiske forretningsmannen David Brown. Selskapet har nå bygget for å feire Marshalls 60-årsjubileum, en Mini Remastered Marshall Edition hvorav bare 60 vil bli laget. Bilen er designet for å reflektere den rike arven til det ikoniske lydmerket, og er velsignet med en rekke smarte Marshall-designede elementer med tema. De inkluderer en skreddersydd Marshall DSL1 combo-forsterker i den skinnfôrede bagasjerommet, et «meningsfullt oppgradert» lydsystem i bilen – med dashtopmonterte diskanthøyttalere og ekstra høyttalere i dørene – og til og med et ladepunkt for Marshalls nylig lanserte Motif A.N.C. trådløse hodetelefoner i hanskerommet.

Det er også en Marshall Emberton bærbar Bluetooth-høyttaler integrert i bagasjerommet.

Estetisk sett har Mini Remastered Marshall Edition et skreddersydd svart-og-gull fargedekor, naturligvis, med en Marshall Black-maling og gullmalte aksenter på taket og dørlogoene. Hjulene har også Marshall-logoer i midten, og deres individuelle bremsekalipere er også malt gull.

Her kan du se bilder som David Brown Automotive har lagt ut via sin offisielle Instagramkonto:

«Vi er stolte over å samarbeide med Marshall Amplification,» sier David Brown, administrerende direktør i David Brown Automotive. «Vi er enormt påvirket av musikk og å samarbeide med et så ikonisk merke for å skape denne helt spesielle Mini Remastered, og å hjelpe dem med å feire 60 år i virksomheten, en viktig milepæl, var en mulighet vi ikke ønsket å gå glipp av».

«Det virker passende å forene den klassiske Mini og Marshall – to britiske ikoner – og ved å gjøre det tilføre Mini, en favoritt blant musikkstjerner gjennom tidene, med seriøs rock and roll appell. Vi er fornøyd med den resulterende bilen» Jon Ellery, administrerende direktør i Marshall, legger til: «Dette prosjektet har skapt stor begeistring hos Marshall. [The] Mini Remastered Marshall Edition er en virkelig stilig og passende måte å feire diamantjubileet vårt på, som forener vårt ikoniske, stolte britiske merke med en fantastisk redesignet versjon av et ikonisk design, som Storbritannias mest elskede bil; det er en perfekt match»

Er du klar for en Marshall Mini?

– Tips til andre tilsvarende kule «spesialbygde» musikkrelaterte «tema» biler?

Del gjerne dine kommentarer, bilder, filmklipp på Rockman facebook tilhengerside