Connect with us

Nyheter

Se eksklusiv videopremiere av Grammy-nominerte Beth Hart

Published

on


(foto: Greg Waterman)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den norgesaktuelle amerikanske Grammy-nominerte sanger og låtskriver Beth Hart med sin fantastiske stemme som kan minne om legendariske Etta James og Janis Joplin slipper i dag sin nye musikkvideo for låta «Mama This One`s For You».

Eksklusiv videopremiere:

Låta «Mama This One`s For You» er hentet fra hennes siste kritikerroste album «Better Than Home» og er en hyllest til morsdagen og alle mødre. Musikkvideoen er basert på innspillinger med Hart og hennes mor, samt filmklipp innsendt fra fans med sine mødre.

Beth Hart opplever en eksplosiv økende popularitet i Europa og spiller stort sett for utsolgte hus i alle land. Hun har besøkt Norge hyppig de siste årene og har opparbeidet seg en meget stor fanskare. Notodden Blues Festival som er kjent for å hente hjem til Norge spennende ukjente talentfulle artister fra det store utland hadde Beth Hart på festivalplakaten første gang allerede 5. august 2005 og hun har i ettertid vært blant de mest etterspurte artistene og spilt der igjen i 2009, 2011, 2013 og 2015 til stor jubel.

Beth Hart hilser fra Notodden i 2009

Se utvalgte bilder fra hennes konserter ( 2009 ) ( 2011 ) ( 2013 ) ( 2015 ) ( 2015 del2 )

Hennes første Norgeskonsert ble en gigantsuksess og hun har siden gjestet både Notodden Blues Festival og andre norske festivaler og konsertsteder hyppig. Beth Hart har blitt en sann Norgesvenn med en svært stor og stadig voksende fanskare.

I år er hun så langt bekreftet til Alta Soul & Blues Festival (10.juni), Skånevik Blues Festival (1. juli) og Wrightegaarden, Langesund (2. juli)

Liker du Beth Hart?

Skriv om dine favorittlåter, album og konsertopplevelser nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement