Connect with us

Nyheter

Satyricon gjorde som The Beatles: – Spilte eksklusiv tak-konsert for å markere nytt studioalbum

Published

on

(photocredit: Christian Misje, Satyricon live at Hole In The Sky 2011)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Satyricon feiret utgivelsen av nytt studioalbum med eksklusiv tak-konsert i Oslo

På samme måte som The Beatles i sin tid skapet kaos i London når de uventet rigget til med konsert på taket av Apple Studios i London for å markere utgivelsen av deres legendariske album «Let It Be» (1970), tok Satyricon å prøvde ut det samme når de sist fredag (22/9) inviterte til eksklusiv releasekonsert av deres siste studioalbum «Deep Calleth Upon Deep» på taket av KLP-bygningen i Oslo sentrum.

«Jeg har alltid tenkt at The Beatles-konserten på toppen av Apple-bygningen i London, 1969, var spennende, og det føles virkelig som et privilegium å kunne gjøre noe sånt selv», sa Satiryconvokalist Sigurd» Satyr «Wongraven før showet.

For The Beatles skulle deres konsert på taket av Apple-bygningen i ettertid vises seg også å markere slutten for bandet. Vi får for all del ikke håpet det sammen gjelder for Satyricon. Det spennende konserten som du kan se i sin helhet nedenfor ble streamet slik at ingen fans skulle bli ekskludert for denne spesielle hendelsen der hele det nye albumet ble spilt i sin helhet.

Albumet «Deep Calleth Upon Deep» ble utgitt 22. september via Napalm Records, spilt inn i Oslo og Vancouver, Canada, i begynnelsen av 2017 og produsert av studioguru Mike Fraser.

Hva synes du om det nye albumet?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement