Connect with us

Nyheter

Rockman Topp 20 «hottest på øret»

Published

on


(foto & design: Rockman Musikkmagasin)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nå lanseres vi årets feteste spilleliste som er basert på de 20 mest populære låtene hos våre lesere akkurat nå og som vil bli oppdatert mandager hver uke fremover.

Spillelisten er hentet fra den «levende» listen som du finner litt lenger ned på siden og som kontinuerlig blir oppdatert og skapes i samarbeid med våre lesere.  

Rockman Topp 20 «hottest på øret» uke 14:

For å høre låtene i sin helhet og følge listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( trykk her ) eller Tidal ( trykk her) PS! Listen(e) oppdateres mandager hver uke i tiden fremover.

NB! Låtene «Reptilian Soul» (Mutiod Man) og «Rise» (Sixx A.M.) er foreløpig ikke tilgjengelig for streaming på Tidal. Låt nr. 20 «Bersekr» fra Kvelertak sitt spennende kommende album «1985» er foreløpig ikke tilgjengelig for streaming, men kan høres via YouTube:

Låta legges til spillelisten så snart denne er streaming-tilgjengelig.

Slik kan du påvirke spillelisten:

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn eller skriv det samme inn i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Bidra til å øke engasjementet

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement