Connect with us

Musikk

Quiz: Kan du dette om AC/DC?

Published

on

Foto: Bildekollasje av AC/DC - www.rockman.no

En av årets desidert mest positive hendelser innenfor musikkbransjen er utvilsomt den endelige bekreftelsen vi fikk i går om at en av tidenes største rockeband, AC/DC nå gjør comeback. Dette var nettopp den «vitaminpillen» vi trengte i en tid der den ene nedslående meldingen etter den andre har slått i mot oss der avlyste festivaler og konserter har stått i kø i hele år.

Les også: 50 norske festivaler bekrefter dato for 2021 – Se festivalguiden

At AC/DC nå bekrefter comeback med linup bestående av sjefen sjøl Angus Young på gitar, med fantastiske Brian Johnson som nå er friskt tilbake, der Stevie Young som tidligere erstattet sin onkel, nå avdøde Malcolm Young på rytmegitar fortsetter videre, der superbassisten Cliff Williams som tidligere annonserte at han ville gis seg som artist nå allikevel er med videre og at grunnleggende trommis Phil Rudd nå er tilbake er bare helt vannvittig rått.

Les også: AC/DC bekrefter comeback

Med nytt kommende studioalbum «Power Up» eller som det blir skrevet «PWRUP» snart skal slippes er bare helt fantastisk. Videre vil AC/DC utvilsomt legge ut på ny verdensturnè så snart det er kontroll over Covid-19 pandemien. Et godt tips tror vi vil være turnèoppstart tidlig 2022 i USA videre med Europa besøk sommer og høst samme år.

Les også: Hør teaser fra første låt til kommende nytt AC/DC album

Mens vi venter……. prøv deg på denne:

Prøv deg også på disse:

Quiz: Klarer du å plassere disse AC/DC låter til riktig album?

Quiz: Klarer du dette om disse rockelbum fra 70, 80 og 90-tallet?

Quiz: Klarer du å tippe riktig albumcover til disse rockeartister?

Quiz: Hvilke artister er kjent for disse hodeplaggene?

Her finner du oversikt alle våre spennende quiz

Hvor mange riktige klarte du? Hvilket terningskast?

Del dette i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her ) og gi en utfordring videre til dine venner med oppfordring til å prøve seg på Quiz`en