Connect with us

Nyheter

Publikums dom: Dette er de feteste bookinger til festivalsommeren 2018…..så langt!

Published

on

(photodesign by www.ockman.no – Michael Kiske (Helloween), Floor Jansen (Nightwish) & Andi Deris (Helloween)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det er stort engasjement blant festivalpublikum og lesere i vår pågående avstemming om Tons Of Rock vs. Norway Rock og hvem som har de beste bookinger (så langt) i etterkant av begge festivalene allerede har bekreftet et stort antall artister til 2018.

Les også: Tons Of Rock vs. Norway Rock: – Hvem har best bookinger til nå? 

Så langt er det Nightwish på Norway Rock Festival, tett etterfulgt av Helloween på Tons Of Rock som har fått de fleste stemmene. Spennende er det også å registrere at bl.a. svenske Avatar (Norway Rock) som spilte på Tons Of Rock i fjor og gjorde en fantastisk konsert på Norway Rock og stemt frem som festivalens fetese konsert i 2016. Publikum har store forventninger til neste års konsert og legger stort press på de svenske heavy metal heltene til å levere solid. Det amerikanske spennende bandet In This Moment som spiller eksklusivt på Norway Rock ligger også høyt oppe på avstemmingslisten, og publikumsforventningene også på dette bandet kan kan man trygt si er store. Høyt oppe på ligger også våre norske rockehelter Kvelertak som kommer direkte fra turne samme med Metallica til Tons Of Rock. Det samme gjelder også våre norske rockehelter Backstreet Girls som forøvrig gjennomførte en dønn solid konsert i Kristiansand nå sist fredag som du kan se klipp fra her:

Les også: Rob Halford (Judas Priest) digger In This Moments og deltar på siste album

In This Moment-låta der Rob Halford bidrar er også nominert til beste rockelåt 2017.

Trykk her for å sjekke ut denne og alle de andre fete 2017 nominerte rockelåtene.

Norway Rock og Tons Of Rock er råtidlig ute med et stort antall bekreftede artister, og engasjementet omkring de bekreftede bookinger er meget stort blant festivalpublikum og lesere. Vår spennende avstemming fortsetter og nedenfor kan du se det foreløpige resultatet og samtidig avgi dine stemmer.

Hvilke artister synes du er de feteste bookinger så langt?

 

Og hvilken festival synes du har det feteste totalprogrammet…så langt?

 

Festivalene har mange flere spennende bookinger på gang……………

Gi dine kommentarer om bekreftede og sterkt ønskede kommende artistbookinger

Gi dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside 

Continue Reading
Advertisement