Connect with us

Nyheter

Her er årets råeste og feteste rockelåter – Hvilke er dine favoritter?

Published

on

(photodesign by www.rockman.no)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Vi kan allerede nå slå fast at 2017 blir et av de feteste rockeårene på mange år…..

I år har det nærmeste eksplodert frem den ene fete rockelåten etter den andre. Det «koker» nesten over av fantastiske nye spennende rockeband på vei fremover. I tillegg har det kommet masse ny fet musikk fra flere av de mer etablerte. Nok et godt eksempel på at rocken er sterkere enn noen sinne, og lever i beste velgående. 

Sjekk selv i vår oppdatert oversikt og spilleliste nedenfor der vi har samlet de råeste og feteste rockelåter som er utgitt så langt i 2017. Vi garanterer at du vil finne fete «godbiter» som du aldri har hørt før og som du kommer til å elske:

Trykk her for å følge denne fete spillelisten 

Her kan du også følge Rockman på Spotify

Savner du favorittlåter?

Spillelisten ovenfor fungerer også som nominasjonsliste til Rockmanlesernes kommende avstemming for Beste Rockelåter 2017. Nominasjonen vil foregå frem t.o.m. 31.12.2017 og listen ovenfor vil bli jevnlig oppdatert med innspill fra lesere og nye aktuelle utgivelser resten av året. Dersom du savner noen av dine favorittlåter som du mener fortjener nominasjon og plass på listen, så skriv navn på artist og låt i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside, eller send dette til mailadresse: tips@rockman.no. På nyåret publiseres avstemmingslisten der Rockmanleserne stemmer frem Topp 200 beste rockelåter 2017

PS! Det blir også trekning av fete premier blant alle som bidrar og deltar i avstemmingen. 

Hvilke låter synes du bør toppe den kommende avstemmingen?

Del din kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement