Connect with us

Musikk

Paul Stanley (Kiss) etter konsert: – «Taylor Swift er en fenomenal artist»

Published

on

Skjermdump: Taylor Swift video "Taylor Swift - Enchanted (Taylor's Version) (Lyric Video)" på Youtube + Paul Stanley "Iheart Radio video" publisert på fecbook

Paul Stanley i legendariske Kiss tok med seg sin kone Erin og deres to døtre Sara (14) og Emily (11) for å oppleve konsert med superstjernen Taylor Swift sist fredag (4. august) på SoFi Stadion i California, USA. Dagen etter gikk han ut på sin offisielle twitter konto og publisert bilde av seg selv iført Taylor Swift T-shirt (se nedenfor) og skrev følgende (oversatt til norsk):

«Tok Erin, Sarah og Emily for å se Taylor Swift i går kveld! 6 show på SoFi Stadion for totalt en halv million mennesler og jeg vet hvorfor… Fenomenalt show av en fenomenal artist. Takk til staben hennes for å rulle ut den røde løperen for oss.»

Taylor Swift har oppnådd en vanvittig popularitet. Konserten som Paul Stanley besøkte sammen med sin kone og døtre er en del av Swift sin pågående «Eras» turnè som sannsynligvis vil bli den mest innbringende turneen gjennom alle tider. Bransjeeksperter spår at hun kan tjene ca. 520 millioner dollar (ca. 5,3 milliarder norske kroner) på turneen i 52 byer.

Vi måtte sjekke ut konserten med Taylor Swift som ligger tilgjengelig bl.a. på Netflix. Dette er fra hennes suksessfulle «Reputation Stadium Tour» som ble gjennomført i 2018.

Musikken er «milevis unna vår gate». Men vi innrømme å forstå reaksjonen til Paul Stanley. Hun er utvilsomt en rå sceneartist og sceneproduksjonen er helt fenomenal.

Her kan du sjekke ut trailer til konserten på Netflix får litt innblikk.

Her kan du sjekke ut trailer på dokumentar om Taylor Swift som også finner på Netflix:

Gi gjerne dine kommentarer

– Er du enig med Paul Stanley?

Skriv dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)