Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne i nytt intervju: – «Jeg vil tilbake til scenen selv om det tar livet av meg»

Published

on

Skjermdump fra video "Ozzy Osbourne: The ‘Patient Number 9’ Interview with Sharon & Andrew Watt | Apple Music" publisert på YouTube

Ozzy Osbourne har tydeligvis ingen planer om å gi seg som liveartist. I et nytt intervju (som du kan se i sin helhet nedenfor) som ble gjennomført av Apple Music v/ Zane Lowe bl.a. kjent som radio/ live DJ, plateprodusent, og som i 2015 ble head-huntet av Apple som kreativ direktør for deres verdensomspennende musikkstasjon, Apple Music er Ozzy klar i sin tale:

«I Will Get Back On Stage If It Fucking Kills Me»

I intervjuet setter Ozzy seg ned med Zane Lowe sammen med Sharon Osbourne og Andrew Watt for å prate om Ozzys trettende studioalbum, «Patient Number 9» som ble sluppet fredag.

Trioen får en uventet telefon fra Ozzys albumprodusent, Andrew Watt, som deler hva som virkelig skal til for å lage et Ozzy Osbourne-album. Ozzy fortsetter med å forklare hva som måtte til for å få idolet hans Jeff Beck på sangen «Patient Number 9» og hvor begeistret han var da Jeff sa ja.

Les også: Ozzy Osbourne bekrefter nytt kommende album

Zane Lowe dykker ned i Sharon og Ozzys personlige liv, og diskuterer familie, «The Osbournes» og rusavhengighet. Til tross for alle vanskelighetene, er paret fortsatt forelsket og beskriver de sunne grensene de har satt for å opprettholde ekteskapet. Selv om Ozzy fortsatt er i bedring, er «Patient Number 9» det første skrittet for å få ham tilbake på scenen.

73 år gamle Ozzy gjorde en spesiell liveopptreden natt til fredag (norsk tid) da han opptrådte under pausen på den første kampen i NFL-sesongen med Buffalo Bills og Los Angeles Rams. Han fremførte tittelsporet fra hans nye studioalbum «Patient Number 9» som ble sluppet samme dag. Videre etterfulgt av Osbourne-klassikeren «Crazy Train»Zakk Wylde som lenge var en del av Ozzy Osbourne-bandet ble med på scenen. Under konserten måtte Ozzy holdes oppreist med en egen støttebrakett. I ettertid har det blitt stilt fra mange spørsmålet om hans helse og at kanskje tiden er inne for Ozzy heller bør nyte sin velfortjente pensjonisttilværelse.

Her kan du se filmklipp fra konserten

Les også: Ozzy måtte holdes oppreist med støttebrakett under NFL opptreden

Hva mener du? Bør Ozzy gi seg?

Del gjerne dine kommentarer

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )