Connect with us

Musikk

Norway Rock Festival selger billetter som «varmt hvetebrød»

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Norway Rock Festival 2017

Det går mot tidenes Norway Rock Festival

Årets arrangement som gjennomføres 5 – 7. juli går mot publikumsrekord og smekkfull festival. I år skal «alle» til festivalen, og det relevante spørsmål er jo da: – Hvorfor er det slik?

Les også: Folket og artistene elsker Norway Rock Festival

Svaret er faktisk ganske enkelt, det handler om troverdighet. uavhengighet, frihet og en genuin kjærlighet til en musikksjanger som er basert på de samme grunnleggende prinsipper. Du kødder nemlig ikke med rocken. Dersom du som festivalarrangør tror at det å bygge opp en lojalitet til et rockepublikum kan baseres seg i første rekke på kommersiell virksomhet, så har du allerede bommet, milevis. Jo da, selvsagt må man ha en bærende inntekstkilde i bunn for å overleve som arrangør. Men det er balansegangen mellom dette og den ekte musikalske drivkraften som er nøkkelen.

Rocken og identiteten til sjangeren har i alle år vært basert på frihet, uavhengighet og ekte kjærlighet til musikken. Gjennom 60- og 70-tallet ble både motorsykler og rockmusikk synonymt med kulturell agitasjon, motstand mot autoritet og en separasjon fra det vanlige. Derfor er også MC-miljøet nærmest en integrert del av musikksjangeren.

Sjekk ut dokumentaren The Story Of Metal, et godt innblikk i hva vi mener

Norway Rock Festival har alle de «riktige» elementene integrert i seg og er i tillegg 100% frivilligbasert og består av ildsjeler dypt forankret i rockemusikken.

Når i tillegg arrangementet legger tilrette for en integrert festivalcamp som også er perfekt tilrettelagt for MC, så treffer man direkte inn i rocksjelen.

Her kan du sjekke ut årets festivalkart

Norway Rock Festival gjør alle de riktige tingene for å skape en unik sosial felles møteplass ved å kombinere musikk, vennskap, frihet og glede, der store headlinere heller blir en bonus enn ett «must». Det er nemlig «totalpakken» som bærer hele arrangementet, med alle nevnte elementer som selve suksessoppskriften. Baseres vi oss i tillegg på erfaringer fra tidligere års arrangementer så er vi heller ikke overrasket at publikum nå stiller opp i hopetall, og at årets billettsalg nå går unna i rekordfart.

Det er faktisk heller ikke en umulighet for at årets festival kan bli utsolgt.

At langtidsvarsel på yr.no sier følgende for festivaldagene 5 – 7. juli setter vel heller ikke akkurat en demper på billettsalget:

Sjekk også festivalguiden 2018 for samtlige norske festivaler

Her kan du sjekke ut oppdatert informasjon om årets Norway Rock Festival

Sees vi på årets Norway Rock Festival?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no

Continue Reading
Advertisement