Connect with us

Nyheter

Netflix i samtaler med Mötley Crüe om filmatisering av bandets legendariske selvbiografi

Published

on


(Mötley Crüe promobilde)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det amerikanske film og underholdningsselskapet Netflix er nå i forhandlinger om å lage en film om Mötley Crüe.

Samtalene om filmen er iflg. deadline basert på bl.a. filmamtisering av på den berømte selvbiografi boken «The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band» som ble skrevet og utgitt av Mötley Crüe og Neil Strauss i 2001. Det har gjennom mange år versert rykter om filmatisering av boken som ble en stor suksess og som bl.a. plasserte seg på New York Times bestselgerliste i fire uker.

Blant annet ble bandets bassist og hovedlåtskriver Nikki Sixx i 2011 intervjuet av Rolling Stones om planene:

Boken beskriver hele spekteret av den vannvittige historien omkring heavy metal bandet Mötley Crüe som ble dannet i Los Angeles i januar 1981 California, USA av bassist Nikki Sixx (55) og trommeslager Tommy Lee (51), som senere fikk med seg gitarist Mick Mars (63) og vokalist Vince Neil (53). Bandet som ble et av rockehistoriens mest populære band og solgte mer enn 100 millioner plater på verdensbasis.

I 2014 innkalte Mötley Crüe til en egen pressekonferanse der de annonsert at bandet skulle oppløses og at de i den anledning kommer til å arrangere sin egen begravelse ved å gjennomføre en siste verdensturnè «The Final Tour» i løpet av 2014 og 2015.

Her kan du se hele pressekonferansen:

«The Final Tour startet» i Grand Rapids, Michigan, USA 2. juli 2014 og avsluttet 31. desember 2015 i Staples Center, Los Angeles som et endelig punktum på over 30 år med «sex & drugs & rock & roll».

Gleder du deg til filmatiseringen av Mötley Crüe?

Del dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement