Connect with us

Nyheter

Motörhead Lemmy: «Jeg blir pisst av at George Bush får leve»

Published

on


(foto: presseforo)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Motörhead grunnlegger og frontfigur Ian «Lemmy» Kilmister (69) er oppgitt og i sorg etter at nok et tidligere bandmedlem har falt bort. I sin sorg og fortvilelse over å miste enda en venn postet han et innlegg på sin offisielle facebookside der han retter sitt sinne mot den tidligere amerikanske presidenten George Bush.

– Now he’s died and it really pisses me off that they take somebody like him and leave George Bush alive

Utbruddet kom etter at han fikk den triste beskjeden denne uken om at den tidligere trommeslageren i Motörhead Phil Taylort (1975- 1984  og 1987-1992) var død av leversvikt, kun 61 år gammel. Phil Taylor er dermed det andre Motörhead medlemmet som har omkommet. I 2011 døde gitaristen Michael «Würzel» Bursto (61) som var medlem av bandet i perioden 1984 til 1995 av hjerteinfrakt.

– «Hei dette er Lemmy fra Motörhead. Jeg føler meg veldig trist for øyeblikket, faktisk helt knust fordi en av mine beste venner døde i går. Jeg savner ham allerede. Hans navn var Phil Taylor, eller Philthy Animal, og han var vår trommeslager to ganger i karrieren vår. Nå er han døde og det virkelig «pisses me off» at de tar noen som ham og lar George Bush leve. Så tenk litt på det.. Vi er fortsatt i gang, er vi fortsatt sterk, det er bare første Würzel ( Motörehead gitarist 1984 – 1995 som døde 2. juli 2011) og nå Philthy. Det er en skam mann. Jeg tror denne rock n roll virksomheten kan være dårlig for menneskeliv. Oh well» – Lemmy

Motörhead Lemmy Kilmister hedret med livstids ærespris #RMROCK

Continue Reading
Advertisement