Connect with us

Musikk

Mötley Crüe bassistens nye band Sixx.A.M. overrasket med råsterk Tons Of Rock konsert

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre/ www.rockman.no - Nikki Sixx (tidl. Motley Crüe), Sixx:A.M. under Tons Of Rock 24. juni 2016)

Årets desidert største positive overraskelse under årets Tons Of Rock festival er utvilsomt Sixx:A.M.

Man kan fort stille seg det relevante spørsmålet i etterkant av en slik overraskende råsterk prestasjon:

– Hva i all verden har skjedd med Sixx: A.M. i år???


(foto: Rockman – fra venstre: DJ Ashba, Nikki Sixx og James Michael under Tons Of Rock 24. juni 2016)

Jeg tror ganske sikkert at svaret ligger i at bandets grunnlegger og frontfigur Nikki Sixx nå har frigjort seg fullt og helt fra «gamlebandet» Mötley Crüe og nå kan konsentrere seg full og helt om Sixx: A.M. Bandet som han i 2007 etablert som et sideprosjekt sammen med DJ Ashba, gitar (kjent også fra Beautiful Creatures, BulletBoys, Guns N’ Roses) og James Michael, vokal (kjent også fra bl.a.Mötley Crüe, Scorpions, Halestorm m.fl.)

Vi fikk vel allerede et positivt varsel når de utgav sitt fjerde studioalbum «Prayer For The Damned Vol.1» tidligere i år med nettopp låta «Rise» som et av flere høydepunkt.

Les også: Sixx. A.M. klatrer høyt med deres nye låt «Rise» på Norges viktigste spilleliste


(foto: Rockman – James Michael under Tons Of Rock 23. juni 2016)

Under gårsdagens råsterke konsert under Tons Of Rock fikk vi servert en spennende spilleliste som består av låter fra siste og tidligere studioalbum. Bandet har også varslet nytt studioalbum «Prayer For The Damned Vol.2» for utgivelse senere i år.


 

 

 

Når et band med artister av et slikt kaliber slipper to studioalbum i løpet av kort tid, så er det tydelig at det nærmest «koker over» av positiv kreativ skapervilje. Kan ikke bli bedre enn dette.

Under gårsdagens konsert kunne du nærmest kjenne den «elektriske»spillegleden fra bandet der smilene fra samtlige av bandmedlemmene satt løst. Gutta storkoste seg. Å få med seg en slik konsert blir da nærmest som ren musikalsk orgasme.

I etterkant av konserten fikk jeg et tilfeldig møte med James Michael som hadde plassert seg på tribunen for å få med seg den påfølgende Alice Cooper konserten. Vi vekslet noen ord sammen der han med et stort glis og rett fra hjertet spontant sier:  -This is a fucking amazing festival and you have the the best audience we have ever experienced. Og jeg kan undertreke at dette ikke var en typisk «floskel». Dette kom direkte fra hjertet. Med en god posjon humor la jeg hånden på skulderen hans og kikket han dypt inn i øynene og kunne fortelle at han IKKE var i Oslo, men i Halden (under konserten takket og hilste han  «Oslo-publikummet» omkring fem/seks ganger) (he, he).

Da brølte han ut i latter og hikstet frem…..We love you anyway….  

Så slapp av alle Haldensere….nå glemmer de ALDRI Halden

Les også: Alice Cooper hyllet de døde under magisk Tons Of Rock konsert

Les også: Black Sabbath med mektig avskjedskonsert

Var du på Sixx:A.M. konserten?

Skriv og del dine bilder på Rockman facebookside ( her )

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no

Continue Reading
Advertisement