Connect with us

Nyheter

Mötley Crüe bassist Nikki Sixx opptrer gratis for å hedre David Bowie med egne minner og coverlåter

Published

on

(photocredit: www.rockman.no – Nikki Sixx at Tons Of Rock 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Mötley Crüe bassist Nikki Sixx er blant artistene som vil bidra på «Song Stories: Bowie», en intimt fremføring for å hedre avdøde David Bowie arbeid og musikkarv, fortalt gjennom unike egenopplevde historier fra artister og fans.

Dette spennende eventet skal iflg. Blabbermouth finne sted 5. desember på Sonos Store i New York, hvor artister som er inspirert og påvirket av Bowie vil gi fansen muligheten til å høre deres egenopplevde Bowei-historier kombinert med låtene som har inspirert dem. Dette spennende eventet vil være gratis og ha eksklusivt innhold som vil bli fortalt for aller første gang. Det vil også bli avsløre et originalt fotodisplay av kulturkommentatoren Paul Gorman, som vil presentere sjeldne bilder av Bowie’s New York City-liv tatt av fotografer, inkludert Mick Rock, Bob Gruen og mer.

Les også: Disse 25 album fra andre artister inspirerte David Bowie

Sonos vil da presentere artister og kunstenere som er påvirket av Bowie, inkludert Sixx; legendarisk rockfotograf, Mick Rock; komponist og grunnlegger av DEVO, Mark Mothersbaugh; og musikkjournalist (nåværende vert for «MTV News») og frontperson av PERFECT PUSSY, Meredith Graves, for å dele mektige, personlige minner fra Bowie. New York-utgaven av «Sonos Song Stories: Bowie» er en fortsettelse av en rekke tilsvarende events som startet på den nylig åpnede Sonos Store i Seven Dials-området i London, England. Etter at Bowie døde i januar 2016, har Sixx hedret det britiske kunstrockikonet, og blant annet uttalt:

«Bowie inspirerte meg ikke bare som en låtskriver, men inspirerte meg til å legge lag til min kreativitet som artist».

 

Ian Hunter (Mott The Hoople): David Bowie forandret våre liv

Del gjerne dine egne Bowie kommentarer og musikkminner.

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement