Connect with us

Nyheter

Massivt slipp: – Slayer, Five Finger Death Punch, Rob Zombie m.fl. bekreftet til Tons Of Rock 2017

Published

on


(foto: sammensetting av promobilder fra venster Slayer, Five Finger Death Punch og Rob Zombie)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Et massivt slipp av knallsterke artister er nettopp offentliggjort via egen pressemelding fra Tons Of Rock.

Metal-kongene Slayer, publikumsfavorittene Five Finger Death Punch, de svenske legendene i Entombed AD og et eksklusivt norgesbesøk med multikunstneren og horror-rockeren Rob Zombie er alle bekreftet til Tons of Rock.

Sammen topper de dagens massive førjulsslipp av totalt 14 artister til sommerens festival i Halden 22. -24. Juni.


(promobilde: Slayer)

– «Av og til kommer julekvelden på forskudd med en skikkelig gavepakke. Og slik føltes det når Slayer takket ja til å spille på Tons of Rock. For min del startet det hele med albumet «Show No Mercy». Et mesterverk som satte dype spor i en ung sognings oppvekst. Katalogen til Slayer er så tullete bra, at det blir meningsløst og kun løfte frem en favoritt. Nå teller jeg bare dager til de skal «filleriste» Fredriksten Festning». sier Bookingsjef Jarle Kvåle

Dette kan du forventet deg av Slayer under Tons Of Rock 2017:

I selskap med storheter som Metallica, Megadeth og nettopp Anthrax var Slayer med på å forme trashmetal-sjangeren fra starten av åttitallet, og bandet har levert klassiske album som «Reign in Blood», «South of Heaven» og «Seasons In The Abyss» for å nevne noen.  Få band har holdt seg like aktuelle som Slayer.


(promobilde Five Finger Death Punch)

Amerikanerne i Five Finger Death Punch har de seneste årene etablerte seg som et av verdens absolutt største metal band. Sommeren 2017 er de også klare for en av Norges største festivaler og rockearenaer, Fredriksten Festning i Halden. Five Finger Death Punch er forøvrig det bandet som har vært mest etterspurt av Tons Of Rock publikummet. Bandet fra Las Vegas albumdebuterte tilbake i 2007 med «The Way of the Fist», og har siden vokst seg større og større for hver utgivelse. I løpet av 2013 ga de ut to studioalbum, «The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell» volum 1 og 2.

Videoen til låta » Wrong Side Of Heaven» har mer enn 100 millioner visninger på youtube:

– «2017 programmet begynner å falle på plass, og for en festival det skal bli! Ikonene Slayer, Five Finger Death punch, et av verdens absolutt største metal band per i dag, og det bandet som definitivt flest publikummere har ønsket seg til Tons of Rock. Giganten Rob Zombie og Blink-182 for FØRSTE  gang til Norge. Unike show med Sabaton og Emperor og godbiter som Satyricon, Candlemass, Rotting Christ, Spidergawd, Myrkur og Black Magic for å nevne noen. Nå kan bare 2017 komme», sier Kvåle.

Festivalen for de eksklusive opplevelser


(pressebilde: Rob Zombie)

Det er første gang multikunstneren Rob Zombie opptrer i Norge når han torsdag 22. juni spiller på Tons of Rock. En av rockens definitivt tøffeste personligheter tar med seg et vanvittig sceneshow preget av horror, skrekk og splatter.

Hør denne fete cover liveversjonen av den legendariske Grand Funk låta «We`re An American Band»:

Tidligere i vinter ble det også klart at bandet Blink-182 fra California vil gjøre sin første konsert i Norge noensinne på Fredriksten festning. Om det er festivalen eller arenaen som tiltrekker seg storhetene er ikke kjent, men hvorfor svenske Sabaton returnerer for en eksklusiv konsert er ikke tilfeldig.

 «I 2012 lagde vi et album dedikert til svensk historie. Vi oppkalte det etter en av de mest ikoniske kongene som har sittet på tronen I landet vårt, Karl XII, mer kjent som CAROLUS REX (!). I 2017 returnerer Carolus Rex til den legendariske festningen for en unik kveld når vi i Sabaton fremfører albumet dedikert til «The Rise And Fall» for det svenske riket! Se Carolus reise seg!,– Pär Sundström, Sabaton.

Dagens massive slipp består totalt av: Slayer, Five Finger Death Punch, Rob Zombie, Entombed AD, Rotting Christ, Myrkur, Delain, Valentourettes, Anekdoten, Virus, Deathhammer, Black Magic, Dreamarcher og Sibiir.

Komplett oversikt over bekreftede artister til festivalen 2017 så langt er:
SLAYER, FIVE FINGER DEATH PUNCH, BLINK-182, ROB ZOMBIE, SABATON, EMPEROR, SATYRICON, AIRBOURNE, CANDLEMASS, ENTOMBED A.D., SODOM, ROTTING CHRIST, AVATAR, AMARANTHE, MYRKUR, DELAIN, ANEKDOTEN, HONNINGBARNA, SPIDERGAWD, TAAKE, VALENTOURETTES, DRACULA, AIMING FOR ENRIKE, VIRUS, DEATHHAMMER, BLACK MAGIC, DREAMARCHER og SIBIIR

For mer informasjon og bestilling av billetter sjekk ut Tons Of Rock offisielle nettside

Flere av de bekreftede artister finner du på norges feteste spilleliste:

Rockman «Topp 20»

Trykk her for å følge spillelista

PS! Denne spillelista oppdateres jevnlig!

Her finner du også Tons Of Rock oppdaterte spilleliste 2017

Er du klar for Tons Of Rock 2017?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement