Connect with us

Nyheter

Guns N` Roses megasuksess: – Har omsatt for over 1 milliard på årets billettsalg.

Published

on


(photo credit: www.rockman.no – Slash at Quartfestivalen 2009)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det er ingen tvil om at «Guns-gutta» kan le hele veien til banken når de ser tilbake på en av deres beste konsertsesonger noen sinne.

Guns N` Roses reunion ble bekreftet for snart 1 år siden og påfølgende turne ble så offentliggjort i januar i år. Konsertene startet for fullt 8 og 9. april i T-Mobil Arena, Las Vegas og som headliner under Coachella Festival i USA 16. april. Turnèen har fått navnet «Not in This Lifetime… tour» og har omfattet over 50 stadionkonserter i USA, Mexico, Canada, Peru, Chile, Argentina, Brasil, Colombia og Costa Rica. 

Totalt har Guns N` Roses i perioden april – november spilt for imponerende ca. 2 millioner mennesker og spilt inn iflg. wikipedia over 1 milliard norske kroner i billettinntekter. 21. januar neste år er bandet klare for videre turnevirksomhet med oppstart i Japan som fortsetter videre til New Zealand, Australia, Singapore, Thailand og De Forente Arabiske Emirater. I mai setter de kursen til Europa og har foreløpig bekreftet følgende land og datoer:

«Not in This Lifetime… Europe-tour 2017»

Irland (27. mai), Spania (30. mai), Portugal (2. juni), Spania (4. juni), Sveits (7. juni), Italia (10. juni), Tyskland (13. juni), England (16. juni), Polen (20. juni), Tyskland (22. juni), Belgia (24. juni), Danmark (27. juni), Sverige (29. juni), Finland (1. juli), Tsjekkia (4. juli), Frankrike (7. juli). Østerrike (10. juli) og Nederland (12. juli).

Her kan du bestille Guns N`Roses konsertbilletter

Les også: Guns N` Roses bekreftet til Europa og Skandinavia 2017

Videre setter Guns N` Roses kursen til Israel og videre til ny omfattende turnè i USA og Canada der siste bekreftede konsertdato så langt er 8. september i San Antonio, USA.

Her kan du sjekke ut alle detaljer for de bekreftede konsertdatoer

Nytt studioalbum i 2017?

Som vi skrev allerede i januar tidligere i år så ble det rapportert at Slash var i studio for å jobbe med nytt Guns N` Roses låtmateriale. der også bassisten Duff McKagan var involvert. Når man nå ser på turndatoen så er det for gjort å gjøre seg opp en mening om at bandet «hvileperiode» som da omfatter perioden 1. desember 2016 – 20. januar 2017 absolutt kan være mulighet for at bandet går i studio for å spille inn et nytt studioalbum. Det skal bli spennende å følge med i tiden fremover.

Hva er tidenes feteste Guns N` Roses låter?

(NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden)

 

PS! Basert på avstemmingsresultatet ovenfor så vil vi om kort tid presentere leserens «Topp 20» Guns N` Roses Spotify spilleliste. Det er bare å glede seg!

Er du klar for Guns N` Roses?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement