Connect with us

vg-nett

Lei av terningskast og musikkanmeldere?

Published

on

Her er musikklisten der du som leser/lytter selv bestemmer artist og låtvalg!

Hva er DINE favoritter blant låtutgivelser i 2010…så langt?

Sjekk ut og forhåndslyttRockmanlesernes egen musikkliste som nå er publisert på musikktjenesten Wimp:

Trykk her>


 Slik deltar du i å skape Norges viktigste musikkliste!:

Send artist og låtnavn på dine favorittlåter via mail:

rockman@rockman.no

Merk i emnefeltet: Favorittlåter 2010

Minimum 3 av dine favorittlåter vil garantert bli lagt ut på musikklisten.

NB! Musikklisten vil jevnlig bli oppdatert med leserens favoritter! Følg med!

Musikktjenesten Wimp gir tilgang til millioner av låter, og det forutsettes at dine låtvalg finnes i deres katalog. Skulle det vise seg at noen av dine favorittlåter ikke finnes på Wimp, så vil disse bli lagt til så snart låten(e) i tilfelle blir gjort tilgjengelig. Uansett vil dine låtfavoritter inngå i leserkåringen for beste låt 2010.


Skriv om dine favorittlåter i kommentarefeltet nedenfor!

Del dine låtopplevelser om dine favorittlåter fra årets artistutgivelser med tusenvis av andre musikkelskere i kommentarefeltet nedenfor. Dine kommentarer om disse og eventuelle spennende informasjon om andre 2010 album/låtutgivelser som du kanskje har hørt rykter om er planlagt utgitt vil bli satt stor pris på av alle dine musikkvenner her på Rockman.


Kåring av beste låt 2010!

I løpet av januar 2011 vil samtlige låter som inngår i musikklisten bli lagt ut i en egen avstemming der du og hundretusenvis av Rockmanlesere vil stemme frem årets beste låt 2010. Dette vil være en av musikknorges mest prestisjefylte kåringer/avstemminger da dette nettopp er basert på leserne og lytterenes eget valgt.

Gled dere!


Bli en del av Norges kuleste musikkvennegjeng!

 

Som musikkvenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement