Connect with us

Nyheter

Legendariske Scorpions bekreftet til Norge og Oslo Spektrum

Published

on


(Scorpions pressefoto LiveNation)

Skrevte av Knut Eirik Myhre

Det legendariske hardrock-bandet Scorpions bekreftes nå via egen pressemelding til Oslo Spektrum 22. november!

Hardrock-bandet kommer til Norge i forbindelse med sim «Crazy World Tour» og tar med seg som «special guest» vårt eget TNT.

 

Det ikoniske bandet fra Hannover i Tyskland omtales som en av de fremste skaperne av melodisk hardrock. Nå fortsetter de sin feiring av over 50 år i musikken og kommer til Norge med turneen som er oppkalt etter deres suksessalbum Crazy World. 

– «Da Crazy World ble sluppet i 1991, helt på tampen av den kalde krigen, turnerte vi rundt i en verden som var ganske gal, men det var likevel så mye håp i lufta om en fredelig fremtid. Nå, 26 år senere, blir verden galere for hver dag. Etter alle disse årene passer det derfor fortsatt bra å turnere under tittelen Crazy World, og vi ser veldig fram til å se dere alle på veien!?, uttaler vokalist Klaus Meine.

Scorpions har gjennom sin karriere solgt over 100 millioner album og mottatt uttalige priser og anerkjennelse for musikken sin. Til Oslo Spektrum kommer de med et show fullt av de største hitene fra sin imponerende katalog. Fansen kan forvente seg låter som «Wind Of Change», «Still Loving You», «Rock You Like A Hurricane» og «Send Me An Angel», men også låter fra deres siste album «Return To Forever».

Billettsalget starter fredag 21. april kl. 09.00

Er du klar for Scorpions?

Del dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement