Connect with us

Julekalender

Kokain

Published

on

 

Mengder med medikamenter ble funnet på Scott Weiland turnebuss kort tid etter hans død, inkludert minst to poser med kokain. Nettstedet TMZ.com melder om dette etter at de har fått tak i en kopi av politirapporten etter ransakingingen som ble gjennomført av Bloomington, Minnesota politiet.

 

 

kom for å søke Weiland buss, og det viser de fant også en generisk versjon av Xanax; to forskjellige merker av sovepiller; og buprenorfin, et stoff som er ment å stoppe cravings og abstinenssymptomer som kommer med avhengighet. Det var også ziprasidon, som brukes til behandling av bipolar lidelse og schizofreni. Scott ble diagnostisert som bipolar i 2001. Politiet har også funnet en pose med «en grønn leafy substans», som er antagelig marihuana. Alt bortsett fra potten ble funnet i et soverom på bussen. Dokumentet angir ikke om det var på soverommet som Weiland ble funnet død i.

Weiland var 48 år gammel da han døde.

En dødsårsaken for sangeren, som kjempet for det meste av sitt voksne liv med narkotika og alkohol, har ennå ikke bestemt. Politiet i Minnesota har sagt det kan ta «fire til åtte uker» for den tidligere Stone Temple Pilots-vokalist er toksikologi rapport å komme tilbake.

Continue Reading
Advertisement