Connect with us

Musikk

Klar for Ronnie James Dio`s 80-års dag? – Rainbow Bar & Grill inviterer til spesiell begivenhet

Published

on

Foto: skjermdump av YouTube video "Dio - Rainbow In The Dark (Official Music Video) [HD]"

Den avdøde heavy metal legenden Ronnie James Dio ville ha fylt 80 år 10. juli. For å feire denne historiske dagen vil den legendariske Rainbow Bar & Grill på Sunset Boulevard i West Hollywood, USA være vertskap for «At The Rainbow In The Dark», en spesiell begivenhet for Dio-familien, venner , og fans, 7. juli fra kl. til 21.00.

Arrangementet vil være åpent for publikum med begrenset kapasitet:

«At The Rainbow In The Dark» vil bli arrangert av en av Dios kjære venner, SiriusXM-vert Eddie Trunk, som vil tilbringe kvelden i samtale med noen av Dios musikalske samarbeidspartnere og venner. Komplett liste over hvem som vil delta blir annonsert snart. «At The Rainbow In The Dark» kommer også på tampen av plateselskapet Rhinos utgivelse av «Holy Diver: Super Deluxe Edition», et ekspansivt 40-spors bokssett med Dios klassiske debut som lanseres 8. juli i 4-CD og digitale formater. I tillegg har de ikoniske DIO-musikkvideoene fra albumet («Holy Diver», «Rainbow In The Dark», «Stand Up And Shout») alle blitt remastret og oppgradert til HD.

Trykk her for mer informasjon om utgivelsen ved Rhinos offisielle nettside

Blant de største heavy metal-sangerne gjennom tidene, strakte Dio sin karriere seg over fem tiår, rørte millioner av fans og var banebrytende for hans signatur «devils horne», en av de mest populære håndbevegelsene i verden. Dio sørget også for vokal, tekster og melodier til noen av de mest ikoniske rockealbumene gjennom tidene med Black Sabbath og Rainbow før han etablerte sitt eget band DIO som en metallkraft med deres debut «Holy Diver» fra 1983.

Den nye «Holy Diver: Super Deluxe Edition» kommer med to versjoner av det originale albumet. Den første er en ny blanding av albumet laget av Joe Barresi (Tool, Queens Of The Stone Age, Slipknot). Han brukte de originale analoge båndene til å remikse alle de ni sporene på albumet. Den andre er en nylig remastret versjon av den originale 1983-miksen. «Super Deluxe Edition» har også uutgitte liveopptredener og uttak, sammen med et utvalg sjeldenheter fra den samme tiden.

Les også: Første autoriserte Ronnie James Dio dokumentar skal nå produseres

Les også: Se tidenes mest spektakulære Ronnie James Dio tatovering

Les også: Ronnie James Dio en av rockehistoriens mest geniale vokalister

Del dine Dio konsertminner, favorittlåter/ album

Skriv i kommentarfeltet og del gjerne bilder, filmklipp, din Dio tatoo? på Rockman facebook tilhengerside (her)