Connect with us

Musikk

Judas Priest avlyser pågående turnè – Gitarist Richie Faulkner med alvorlige hjerteproblemer

Published

on

Foto: Judas Priest pressefoto

Judas Priest gitarist Richie Faulkner (41) har blitt innlagt på sykehus med alvorlige hjerteproblemer. Dette bekreftes via et eget innlegg som bl.a. er publisert på bandets offisielle facebookside der de blant annet understreker det alvorlige sykdomstilfellet skriver og at de som følge av dette beklager å måtte avlyse deres pågående turnè som nå pågår i USA.

I første omgang så avlyser Judas Priest de resterende 24 datoer i USA ut året.

Bandet skal etter planen sette kursen mot Europa med første stopp i Tyskland 22. januar 2022. Norge er som kjent en del av Europaturnèen med konsert i Stavanger 14. juni.

Les også: Judas Priest norgeskonsert flyttes til 2022

Richie Faulkner tok over som Priest-gitarist i 2011 etter K.K. Downing valgte å forlate bandet (som han selv har sagt i senere intervju) av minst «21 ulike årsaker», uten å gå nærmere inn på noen av disse. Faulkner er en fantastisk gitarist og har utvilsomt tilført Judas Priest fornybar og god energi. Han har blant annet spilt i band som Voodoo Six, Dirty Deeds og bandet til Lauren Harris (datter av Iron Maiden bassist Steve Harris).

Vokalist Rob Hallford har i tidligere intervjuer skrytt uhemmet av innsatsen til Richie Faulkner som gitarist og medlåtskriver på deres siste album «Firepower» som ble utgitt i 2018.

«Richie’s playing is fucking unbelievable on this album. And just the contribution, I think, as the writing team of Richie, Glenn and myself. This is some of our best work – without a doubt» – Rob Halford

Vi håper alt går bra med Richie Faulkner og at han snart er frisk og tilbake på scenen

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook