Connect with us

Nyheter

Hvilken låt har du «på øret»?

Published

on


(foto: Rockman Musikkmagasin)

Skrevet av: Knut Eirik Myhre

Tradisjonelle hitlister er i utgangspunktet egentlig uinteressant. Det som er interessant og spennende er hva våre lesere og alle deres venner «har på øret». 

Vi tar «tempen» på hvilke låter og artister som er aller mest «hot» hos lesernes og ber derfor om din hjelp til sammen med oss å lage lesernes egen «hotlist» over de mest spennende og interessante låter surrer rundt i hodene akkurat nå.

Denne låta topper lista akkurat nå:

Hva er de beste «på øret låtene» akkurat nå?

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?  Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Vi anbefaler deg å besøke denne listen jevnlig fremover for sjekk ut de hotteste låtene og stadig finne nye spennende låttips til spillelista di fra alle dine musikkvenner.

Pass på: Hver fredag i ukene fremover trekker vi frem og gjør ekstra stas på et utvalgt hotte låter fra lista ovenfor i en egen redaksjonell omtale som ekstra helgekos.

Så…..Stay tuned

Bidra til å øke engasjementet

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement