Connect with us

Nyheter

Hvilke låter bør få omtale og spilletid på Rockman?

Published

on


(photo credit: Rockman)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nå har du muligheten til å få frontet din(e) favorittlåt(er) her på Rockman.

Sitter du med noen knallgode tips om låter fra nye «up and coming» rockeband, knallsterke nye favorittlåter fra noen av de etablerte eller «klassiske» perler, så ikke nøl med å gi oss din tilbakemelding. Og inne i mellom så skal du jaggu ikke se bort i fra om det også trekkes ut noen heldige lesere som vinner litt «musikksnadder» som takk for hjelpen….

Vi inviterer nå ALLE våre lesere til å gi oss tips om egne favorittlåter som dere mener fortjener omtale og listes på en helt ny spilleliste som nå vil bli etablert på Rockman og lagt ut og fortløpende bli oppdatert med nye spennende låter i tiden fremover.

Utvalgte låter vil også kunne få egen redaksjonell omtale!

Slik funker dette:

1. Du kan kun foreslå 1 – en – favorittlåt

PS! Dersom du synes det er j…. dårlig gjort å begrense dette til kun 1- en låt pr. lesere….ja, da er løsningen enkel….få dine venner til å foreslå de andre 🙂

2. Skriv navn på din favorittlåt på Rockman Facebook tilhengersiden ( her ) eller send oss en mail: tips@rockman.no

3. Låta må være innenfor rockesjangeren (i bred forstand)

ALLE låter som blir forelått GARANTERES å bli lagt til på den nye fete spillelisten som oppdateres jevnlig:

Trykk her for å følge listen

Om du følger listen ovenfor kan du få med deg alle de spennende låter som blir lagt til i tiden fremover. Faktisk som en liten musikalsk «skattekiste» som stadig også kan gi deg nye spennende låttips. Men…vi trenger lesernes engasjement for å få dette til ….. 

Så hva venter du på?

Gi oss dine favorittlåter og spre engasjement og informasjon om dette til alle dine musikkglade venner bl.a. via facebook.

Continue Reading
Advertisement