Connect with us

Nyheter

Hva var årets beste konserter under Notodden Blues Festival? – Stem frem dine favoritter

Published

on


(photo art design by Rockman)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nok en fantastisk Notodden Blues Festival fullspekket med store og små konserter er gjennomført i den idylliske lille byen Notodden.

Værgudene var venn med festivalen og sendte både sommervarme og sol stort sett alle festivaldagene i perioden onsdag 4 – søndag 7. august. Det er like imponerende hver gang å registrere den fantastiske veldrevne innsatsen som blir lagt ned av flere hundre frivillige. Deres blide og vennlige tilstedeværelse smitter over og det er jammen ikke rart at man blir glad i både festivalen og denne sjarmerende musikkbyen.

Little Steven sa det egentlig ganske fint i forbindelse med sin tale under Bluesen egen «​Walk Of Fame» seremoni der han ble æret med sin egen stjerne.

– Det som er skapt i denne velorganiserte organisasjonen her på Notodden er helt unikt. At en hel by i Norge involverer seg i amerikansk blues er helt utrolig og veldig spennende for oss amerikanere. Det er faktisk vanskelig å uttrykke hvor spennende dette egentlig er.

Sent siste festivalkveld og dagen før den tradisjonsrike avslutningskonserten som i år er en hylles til den norske musikerpioneren Kristin Berglund, så er festivalsjef Jostein Forsberg, sett alle dagene under ett fornøyd med besøktallene til årets arrangement. Det er foreløpig ikke klart noen konkrete besøkstall, men torsdagen var meget bra, fredagen litt under forventningene, mens lørdagen ble en gledelig stor suksess. 

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Fikk du med deg disse sakene fra årets Notodden Blues Festival?

Sterk følelsesladet hylleste til bluespioneren Kristin Berglund 

– Kraftfull og magisk avslutning med Supersonic Blues Macine

Solid festivalåpning med The Waterboys

Steven Van Zandt hedret med bluesens «Walk Of Fame Star»

Damer i Blues: – Kristin Berglund i fokus

Gi festivalen din tilbakemelding

Notodden Blues Festival vil selvsagt høre hva du synes om årets festivalarrangement. Din tilbakemelding er viktig. Både ros, ris og gode tips er til god hjelp når årets festival skal evalueres for videre utvikling og kommende arrangementer.

Benytt kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ).

Vi garanterer at festivalledelsen leser din tilbakemelding.

Har du noe gode tips og ønsker, gjerne litt up-and-coming band for spennende artister til 2017? Benytt kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ) til dette også.

Continue Reading
Advertisement