Connect with us

Julekalender

Hva er dine favorittsitater av Motörheads avdøde «Lemmy» Kilmister?

Published

on


(Sitatet over er hentet fra intervju av «Lemmy» i det britiske musikkmagasinet Classic Rock Magazine 6. desember 2015) 

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I natt ca. kl. 02.00 fikk vi den triste og sjokkerende meldingen som ble publisert på Motörheads offisielle facebookside om at bandets frontfigur og rockelegende Ian Fraser «Lemmy» Kilmisters plutselige og brå død. Han fikk konstatert den ekstremt aggressive kreftsykdommen for bare 3 dager siden (lørdag 26.12) og kun 2 dager etter at han på selveste julaften feiret sin 70 års dag.

Man kan trygt si at Motörheads «Lemmy» i alle år vært en av rockens mest fritt-talende artister. Han har gjennom årene «fyrt av» den ene salven etter den andre og skapt uttallige avisoverskrifter verden over. Sitater som for evig og alltid vil bli stående som udødelige vokale fotspor etter en nå avdød rockelegende som i alle år var det levende beviset på uttrykket Sex & Drugs & Rock & Roll.  

Delta i å skape tidenes liste over beste  «Lemmy» sitater

En bedre måte å hedre hans minne i tillegg til og spille hans musikk kan vel neppe være bedre enn en komplett liste over tidenes beste «Lemmy» sitater.

Nedenfor følger en avstemmingsliste for lesernes favorittsitater. Dersom du savner noen av dine favorittsitater så skriv disse i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockmans facebookside, så legger vi disse til fortløpende.

Bidra til å skape tidenes «Lemmy» sitatliste ved å oppfordre alle dine venner til også å delta.

Mangler noen av dine «Lemmy» favorittsitater?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside, så legger vi disse til fortløpende i listen ovenfor #RMROCK #RMAVSTEMMINGER

Continue Reading
Advertisement