Connect with us

Musikk

Hør helt ny versjon av Metallica «Nothing Else Matters» i anledning Disneys nye film «Jungle Cruise»

Published

on

Foto: Offisielt promobilde Metallica

I forbindelse med filmpremiere til Disneys nye film «Jungle Cruise» er det i dag sluppet en helt ny (aldri tidligere hørt eller utgitt) versjon av Metallica sin enorme låt «Nothing Else Matters»:

Låta spilles iflg. Collider to ganger i løpet av filmen som slippes i dag (fredag ​​30. juli) på amerikanske teatre og på Disney+ med Premium Access.

Ideen om at Metallica skal jobbe med en Disney-film vil sikkert heve noen øyenbryn blant mangeårige fans av bandet, men det gir mer mening når Ulrich forklarer hvordan det hele ble til:

«Det går tilbake til [Disney produksjonspresident] Sean Bailey, som er en livslang rockfan, og bare er en av de største, mest vennlige, sjenerøse, varme og omfavnende menneskene du finner i musikkbransjen. Jeg tror han alltid har vært Metallica-fan, og vi har lært å kjenne hverandre godt. Min kone og jeg er store Disney-fans, så det er et stort vennskap der, og han har alltid sett etter den rette anledningen der det var en måte at Metallica kunne bidra til et prosjektene deres» – Lars Ulrich

Photo: Disney «Jungle Cruise»

Her kan du lese mer om selve filmen «Jungle Cruise» på Disney nettside

Hva synes du om «soundtrack versjonen» av «Nothing Else Matters»?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook