Connect with us

Nyheter

Her er de beste albumutgivelser 2015: – Stem frem dine favoritter

Published

on

Skrevet av Knut Eirik Myhre

2015 har vært et fantastisk musikkår. Jevnt fordelt gjennom hele året har vi fått solide utgivelser fra både veletablerte og spennende nye artister. Vi har fått glede av mange sterke og spennende norske utgivelser og kan med stor glede konstatere at norsk musikk lever i beste velgående. Det samme gjelder albumformatet og ikke minst også vinylalbumet som er sterkt tilbake med stadig økende popularitet.

Nå er tiden inne for å stemme frem lesernes favorittutgivelser fra året som har gått. I løpet av desember har Rockman og Nettavisens lesere nominert sine favorittalbum. De nominerte album er en del av listen nedenfor der du nå kan stemme frem dine favorittalbum. Resultatet av denne avstemmingen avgjøres fullt ut av leserne.

Rett i etterkant av avstemmingen vil vi publisere en egen omtale av samtlige album som blir stemt inn blant Topp 40 og selvsagt da med ekstra fokus på de øverste plasseringer. Ekstra stas vil det selvsagt bli for artist og album som havner helt på topp som beste album 2015.

Siste frist for å avgi dine stemmer er søndag 31. januar 2016 kl. 23.59. 

Avgi dine stemmer og delta i konkurransen om å vinne fete premier

Alle som deltar i avstemmingen vil også automatisk delta i konkurransen om å vinne fete premier som vi vil presentere senere. Viktig: Husk og «like» Rockmans facebook tilhengerside og skrive i kommentarfeltet ( her ) at du har stemt. Da finner vi deg 🙂

Savner du noen favorittalbum som ble utgitt i 2015 i listen ovenfor? Send oss artistnavn og albumtittel til mailadresse: tips@rockman.no så vurdere vi å legge dette til fortløpende.

Tips: Bruk facebook og twitter deleknappene nedenfor til å dele/spre informasjon om denne avstemmingen til alle dine venner. Da kan du jo i samme slengen også gi disse et hint om hvilke album DU mener de bør stemme på 🙂 Lykke til!

Hvorfor bør nettopp dine favorittalbum bli stemt frem på topplisten?

Skriv og del dine argumenter i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside #RMAVSTEMMINGER #RMBLUES

Continue Reading
Advertisement