Connect with us

Nyheter

Her er årets Notodden Blues Festival «Topp 10» spilleliste: – Stem frem dine favoritter

Published

on


(Photo credit: Johannes Andersen – The Waterboys 17. oktober 2015)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Notodden Blues Festival som i år gjennomføres i perioden 4 – 7. august har også i år lykkes med en fantastisk line-up bestående av en genial blanding av både internasjonale og norske store legender, veletablerte og nye spennende artister.

Festivalen som består av et fagdyktig team av både ansatte, frivillige og viktige musikktunge samarbeidspartnere klarer hvert eneste år å bringe frem overraskende magiske musikalske øyeblikk. Dette skapes gjerne av artister som man i utgangspunktet ikke har noen spesielle forventinger til, men som plutselig og helt uventet gir deg en vannvittig liveopplevelse. Der musikkopplevelsen blir så intens at du kjenner at hele følelsesregistert i kroppen din nærmest blir filleristet og totalt utmattet. Der det eneste man klarer å stamme frem med gapende munn etter konserten er noe slikt som…«What the f***» Råere musikkopplevelse enn dette kan det neste ikke bli, og flere slike musikalske magiske øyeblikk vil man garantert også få oppleve i år. I fjor fikk vi JJ Grey & Mofro, hva får vi i år?

Hjelp oss å skape årets feteste offisielle Notodden Blues Festival spilleliste

Notodden Blues Festival «Topp 10»

(spillelisten er oppdatert pr. torsdag 12. mai 2016)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

Her kan du sjekke ut oversikt over årets bekreftede Notodden Blues Festival artister

PS! Spillelisten ovenfor oppdateres neste gang fk. mandag 16. mai basert på gjeldende resultat av avstemmingslisten nedenfor. Avstemming og forslag til låter vil pågå helt frem til festivalstart og oppdateres fredager hver uke i tiden fremover.

Når du følger listen på Spotify så får du automatisk ny oppdatert spilleliste rett i Spotify spilleren din hver fredag i tiden fremover.

Spillelisten er hentet fra den «levende» listen som du finner litt lenger ned på siden og som kontinuerlig blir oppdatert og skapes i samarbeid med alle som er glad musikk. M.a.o. deg, dine venner og titusenvis av likesinnede. Det er garantert mange andre låter som flere ønsker seg på denne topplista. Det er faktisk bare opp til deg selv og dine venner til å gjøre noe med dette. Bidra til å påvirke listen ved å stemme frem og/eller foreslå andre låter.

Sjekk ut den store spillelisten ( som ligger her ) for å lytte til samtlige låter i listen nedenfor.

Slik kan du påvirke spillelisten:

 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn eller skriv det samme inn i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside.

Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Bidra til å øke engasjementet

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om dine favorittlåter i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slik spennende informasjon skaper alltid hyggelig engasjement blant likesinnede.

Continue Reading
Advertisement