Connect with us

Nyheter

Har du noen av disse fete låtene «på øret» akkurat nå?

Published

on

Skrevet av Knut Eirik Myhre

«Hottest Topp 20» som er basert på lesernes egne låtforslag er utvilsomt Norges viktigste og feteste spilleliste. Både låtene og rekkefølgen på listen er basert på leserne egne fortløpende avstemminger som du finner nedenfor.

De 20 låter som har fått flest stemmer på oppdateringstidpunktet (mandager hver uke) er grunnlaget for ukens «Hottest Topp 20». Jakten på nye spennende låter er evigvarende og hva er ikke mer hyggelig enn å oppdage ny og spennende musikk?

Vi oppfordrer alle musikkelskere til å bidra med å dele sine favorittlåter ved å legge disse inn i avstemmingslisten nedenfor. Her har du din mulighet til både å tipse og påvirke. 

Kan vel neppe bli fetere enn dette? 

«Hottest Topp 20»

(spillelisten er oppdatert pr. mandag 27. juni 2016)

For å høre låtene i sin helhet:

Følg listen på Spotify ( trykk her ) , Apple Music ( TBA ) eller Tidal ( TBA )

For å følge Rockman på Spotify ( trykk her )

Tips: Følg listen i Spotify så vil du automatisk ALLTID ha den siste oppdaterte ukens spilleliste direkte i Spotify-spilleren din.

 

Låta som du skriver inn i feltet nederst på listen ovenfor blir fanget opp av oss og så lagt inn manuelt på listen over fortløpende. Noen ganger kan det ta litt tid før den dukker frem, men ikke fortvil om det drøyer litt. Den kommer……garantert. 

Sliter du med å få lagt inn din låt?

No prob. send oss en mail: tips@rockman.no med artist og låtnavn.

Bidra til økt engasjement

Du oppfordres herved til å dele litt informasjon om hvorfor du digger nettopp DEN låta mest akkurat nå i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside og i tillegg dele saken videre til alle dine venner. Slikt er spennende informasjon som skaper hyggelig engasjement.

Continue Reading
Advertisement