Connect with us

Musikk

Guns N`Roses til Tons Of Rock

Published

on

Photo credit: Knut Eirik Myhre/ www.rockman.no

Norges største festival topper en allerede bejublet festivalplakat med noen av rockens aller største favoritter når Volbeat, Iggy Pop, Puscifer, In Flames og Billy Idol med Generation Sex og mange flere er meldt klare for festivalen. I tillegg utvides festivalen med en dag for å presentere et av verdens største rockeband – ikoniske Guns N’ Roses. Legendene bekrefter i dag sin ankomst til Oslo, Ekebergsletta og Tons Of Rock onsdag 21. juni.

– Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. Med over 100 000 billetter i salg, som skal fylle sletta med fans til allsang og fest, oser dette slippet festivalhistorie. Vi er ufattelig stolte av å nå kunne utvide Tons Of Rock til fire festdager i juni.  En åpningsdag med Guns N’ Roses vil garantert sette stemningen for resten av festivalen, som nå krydres med helter og legender som Volbeat, Iggy Pop, Puscifer og In Flames , sier daglig leder og bookingansvarlig Jarle Kvåle.

Etter debuten «Appetite for Destruction» fra 1987, har Guns N’ Roses blitt et av de største rockebandene i musikkhistorien. Debuten ble blant annet fulgt opp av det ambisiøse dobbeltalbumet «Use Your Illusion 1 & 2» (1991), som løftet bandets popularitet til nye høyder. 30 år etter at Guns N’ Roses besøkte Norge for første gang, på Valle Hovin i 1993, er de igjen klare for Oslo og sine norske fans.

Gresset blir aldri grønnere på andre siden av Ekebergsletta.

«Welcome to the Jungle», «Sweet Child o’ Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine», «Patience», «Civil War», «Rocket Queen» og «November Rain» – listen over udødelige klassikere er lang. Sistnevnte passerte sist uke to milliarder streams på YouTube. 

– «Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. Deres forrige konsert i Norge resulterte i publikumsrekord på Vestlandet, som er ytterligere ett bevis på at Tons of Rock er Norges desidert største festival», Martin Nielsen, daglig leder Live Nation og styreformann i Tons Of Rock. 

Punkens gudfedre og ikonner side om side
I år er det 46 år siden Sex Pistols gjestet Oslo og Pingvin Club. Bare 200 personer fikk plass i puben, men mange flere har i senere tid skrytt på seg at de var tilstede. Nå får vi alle en ny mulighet når medlemmene fra Sex Pistols har teamet opp med medlemmer fra Generation X og dannet kraftpakken Generation Sex med Billy Idol i front. Også selve sjefspunkeren Iggy Pop er bekreftet til festivalen, som vi vel trygt kan si kommer til å få sommerens mest spennende hagefest backstage.

Dette er også bare skumming av fløten på dagens slipp, som består av Guns N’ Roses, Volbeat, Iggy Pop, Generation Sex, In Flames, Skid Row, Puscifer, Airbourne, At the Gates, Black Debbath, Dead Poet Society, Death By Unga Bunga,  Sator, Municipal Waste, Sleep Token, Smash Into Pieces, Spiritworld og VV

Her er den fantastiske TOR 2023 plakaten så langt:

Les også: 2023 blir tidenes Tons Of Rock

Husk å sikre deg billetter/ festivalpass – Kan fort bli utsolgt!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Er du klar for Tons Of Rock 2023?

– Hva synes du om artistlipp så langt?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)