Connect with us

Nyheter

Guns N`Roses bekreftet gjenforenet iflg. sikre kilder til Coachella festivalen i april 2016

Published

on


(foto: Rockman Musikkmagasin – Slash under Quartfestivalen 2009 – Se flere spennende artistbilder)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

For bare fem dager siden ( lørdag 26. desember 2015) ble den offisielle nettsiden til Guns N` Roses oppdatert med bandets gamle logo fra «Appetite for Destruction» perioden. Og det ble samtidig satt fart i ryktene om at en offisiell kunngjøring og gjenforening av den klassiske lineup var kun noen dager unna. 

Nå har det amerikanske Billboard nettopp publisert nyheten om at de via flere sikre kilder har fått bekreftet at Guns N` Roses vil bli gjenforenet med de grunnleggende medlemmene Axl Rose og Slash, og headline Coachella Music & Arts Festival i Indio, California som gjennomføres i periodene 15 til 17. april og 22 til 24. april 2016. Det gjenforente Guns N`Roses er også i forhandlinger med arrangører til å spille på så mange som 25 fotballstadioner i Nord-Amerika i løpet av sommeren 2016. I følge Billboard skal den første konserten være planlagt til å gjennomføres på den nye Las Vegas Arena 6. april 2016.  Det sies også at Guns N ‘Roses forlanger hele 3 millioner US dollar ( ca. 26 millioner norske kroner) pr. show, med billettpriser mellom  $ 250- $ 275 (ca. 2 500,- norske kroner).

De første rykter om en mulig gjenforening ble tidligere skrevet om da kilder nær det legendariske rockebandet Guns N` Roses bekreftet at bandet skal gjenforenes som sin originale «Appetite for Destruction» lineup og at en offentligjøring av verdensturnè og samtidig feire bandets 30 års jubileum. Ryktene om en gjenforening av originalbesetningen har sirkulert siden gitarister Bumblefoot og DJ Ashba forlot bandet tidligere i år. Slash har avslørt at han og Axl Rose er på god fot igjen, og klassisk-epoken trommeslager Steven Adler og nåværende bassist Tommy Stinson har begge sagt at de håper på en «Appetite for Destruction» lineup gjenforening.

Den offisielle nettsiden til Guns N`Roses har også nylig oppdatert sin webshop med å legge div. merchandise påført logoen fra «Appetite for Destruction» perioden.

Saken oppdateres #RMROCK

Er du klar for Guns N`Roses?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement