Connect with us

Musikk

Guns N` Roses konserten hylles av det norske publikum: – «Bandet var helt magisk og Axl i storform»

Published

on

Photo credit: Krzych Kołodziejczak - Guns N` Roses at Forus Travbane i Stavanger 15 June 2022

I etterkant av Guns N` Roses konserten onsdag denne uken som ble opplevd av ca. 45 000 publikummere på Forus Travbane i Stavanger, så er tilbakemeldingen fra den store bredden blant publikum meget positivt. Dette gjelder både bandet som helhet, Axl Rose energiske sceneopptreden og overraskende positive vokalprestasjon og arrangementet om helhet.

Les også: Guns N` Roses i Stavanger: – Dette er publikums dom om konserten

Blant det store engasjement fra tusenvis av våre Rockman skriver blant annet Vidar Edland (les nedenfor) og for stor positiv tilbakemelding og støtte fra øvrige lesere som også var tilstede på konserten, på sin beskrivelse av hvordan han opplevde konserten:

«Bandet var fantastisk og Axl gjøre så godt han kan, og det var definitivt ikke innsatsen det stod på! Ofte funker stemmen helt greit, selv om det ikke er som det engang var; stjerne til Axl for 3 timer med hardt arbeid og godt humør. Gutta så ut til å ha en gøy dag på jobben, og nede på matta var stemningen god. GnR er fremdeles vel verdt å se live, og som sagt, bandet var helt magisk! Terningkast 5»Vidar Edland

Og vi er enige – sjekk bare her den gode energien og innsatsen til Axl Roses fra konserten der bandet fremfører låta «You Could Be Mine» som er en av flere gode eksempler på nettopp dette.

Låta er nr. 13 på kveldens spilleliste og er hentet fra bandets fjerde studioalbum «Use Your Illusion II» som ble utgitt i 1991. Låta er for øvrig albumets første singel skrevet av Axl Rose og Izzy Stradlin som også er benyttet som filmmusikk til «Terminator 2: Judgment Day» med Arnold Schwarzenegger blant hovedrollene og som hadde premiere i 1991.

Siv Tone Mox skriver følgende om konserten: – «Jeg var helt fremst. Det var en fantastisk konsert. Masse energi og glede, både på scenen og nedenfor. Axl var smilende og i kjempehumør. Syntes vi var en «amazing crowd». Han ga noen barn som sto fremst, ekstra oppmerksomhet. Smilte og vinket. De ga alle alt, og det er urealistisk å forvente at stemmen skal være som for 30 år siden. Eneste minus var fyll og slåssing bak meg»

Thomas Andre’ Ødegaard skriver følgende: – «Topp arrangement 😀. Gutta spilte godt med masse energi. Å se Axl smile og le er ikke hverdagskost 🙌. Stemmen hans er hva den er og han var brukbar her synes jeg. Har opplevd værre og bedre. Likte dette godt jeg 🤘🏻Synes forøvrig at det oftest det er det norske publikumet som ikke leverer på konserter generelt. Stoooor forskjell på se Guns i Madrid kontra Valle Hovin sist de var her. I Spania hadde de henda over hodet nesten hele tiden, mens i Norge var det henda i «lomma»»

Annbjørg Kvestad skriver følgende: – «Det var ein fantastisk konsert!🤩👍 Synes GNR leverte så det holdt, og Forus fungerte veldig bra som konsertarena. Har aldri stått så lite i kø før👍Super kveld!»

I etterkant av konserten gav vi publikum muligheten til å «trille terning» for å måle deres opplevelse. Så langt har over 15 000 gitt sin tilbakemelding og terningkast 5 skårer høyest.

Også arrangøren Live Nation Norge i samarbeid med Forus Travbane for mye positiv tilbakemelding, som blant annet:

«Fantastisk arrangement 🤗som krever litt for 45 tusen. Ingen skuffelser og alt godt🤗takk for opplevelsen🤗 «Janne Kristin Hadland

Trykk her for å se hele spillelisten samt utvalgte videoer fra konserten

Her kan du lese flere kommentarer og tilbakemeldinger om konserten fra leserne:

Les også: Guns N` Roses i Stavanger: – Dette er publikums dom om konserten

Det er utrolig gøy når «gamle helter» leverer på konserter. Det er alltid det som er det store spenningsmomentet. Man vil jo så gjerne helst at de skal levere på samme nivå som under deres «storhetstid» og forventningene i forkant er ofte høye.

Det samme skjedde bare dager i forveien da Judas Priest spilt en fantastisk konsert i DNB Arena, Stavanger. Les også: Judas Priest leverte episk hyllest til Britisk Heavy Metal i Stavanger

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Var du på GNR og/ eller Judas Priest i Stavanger?

– Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra ENDA flere…..

Del dine kommentarer, konsertbilder, filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)