Connect with us

vg-nett

Gitargeniet Robert Cray til Notodden Bluesfestival!

Published

on

Notodden Bluesfestival imponerer stort med sin kunngjøring av å ha lykkes med å booke en av verdens ledende gitargenier, selveste Grammyvinnende Robert Cray til å spille på åpningsdagen av årets festival som gjennomføres 4 – 7 august 2011. Robert Cray er i samme «gitarklasse» som bl.a. legender som Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore og Stevie Ray Vaughan. Gary Moore var som kjent for de fleste booket til årets Notodden Blues Festival som en av årets headlinere. Kort tid etter at denne gledelige nyheten ble offentligjort, får en hel musikkverden den sjokkerende meldingen om at Moore ble funnet død på sitt hotelrom under et ferieopphold i Marbella, Spania.

Til minne om en av tidenes blues/rock artister Gary Moore: Les mer>

 Det er mange likhetstrekk mellom de fantastiske gitaristene Robert Cray og Gary Moore. Blant annet deres enorme gitarfeeling i rolige ballader. Nyt et nydelig eksempel fra Robert Cray i filmklippet nedenfor. Klippet er hentet fra hans opptreden under Crossroad Guitar Festival der han fremfører låta «Times Makes Two». Merk deg også innledningen der gitarkollegaen John Mayer uttaler noen velvalgte ord.  

xx

 Det vil bli en sjelden og unik mulighet for deg som er glad i musikk til å oppleve denne fantastiske artisten under årets Notodden Blues Festival. Robert Cray gjestet Notodden Blues Festival for 15 år siden og gjennomførte den gang hele tre konserter der alle  ble utsolgt på rekordtid. Et godt tips denne gang blir nok å sikre seg konsertbilletter så snart som mulig.

Hold deg oppdatert på Notodden Blues Festivals offisielle nettsider: trykk her>

– «Meldingen om Gary Moores bortgang kom som et sjokk på alle. Det satte oss virkelig ut av spill en stund, men med signeringen av Robert Cray så er vi på plass igjen. Det blir en flott åpningsdag med Robert Cray og vår egen Vidar Busk & His True Believers på samme scene», sier en fornøyd daglig leder i Notodden Blues Festival Runar Lia.


– Bli en del av Norges kuleste musikkvennegjeng –

 

Som musikkvenn blir du sammen med over 17 000 andre musikkglade mennesker en del av Norges kuleste musikkvennegjeng > , oppdateres på spennende omtaler fremover, får tilgang på artistbilder, andre nyheter og om spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned

 


Continue Reading
Advertisement