Connect with us

Musikk

Fikk påskens drømmeopphold som «plaster på såret» etter tidenes verste festivalopplevelse

Published

on


(foto: privat)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Rockman musikkmagasin gjennomførte for kort tid siden en konkurranse i samarbeid med Inferno Metal Festivalblogg.no og Clarion Hotel Royal Christiania der man etterlyste lesernes verste festivalovernattingsminne.

Monique Anne overbeviste juryen med sitt regnvåte og gjørmete festivalminne fra sitt opphold under Roskilde Festivalen i 2007 som den velfortjente konkurransevinner.


(foto: Andreas Frøystadvåg – Roskilde Festival 2007)

– Det regnet opptil 18 timer om dagen, hvilket betydde at vi måtte vandre gjennom et hav av gjørme under hele festivalen. Det var ikke en eneste natt jeg beholdt meg tørr og varm, og det var like mye gjørme i som utenfor teltet. Den ene natta våknet jeg faktisk av at jeg fikk vann i munn – det regnet altså rett gjennom teltet. For ikke å glemme søla som befant seg under liggeunderlagene. Det var så ille at jeg valgte å legge igjen halvparten av klærne mine, gummistøvler og soveposen der. Les historien og se flere bilder på moniqueanne.blogg.no

Premien er tidenes feteste festivalovernatting under påskens Inferno Metal Festival fra onsdag 23/3 – lørdag 26/3 i toetasjes 140 kvadratmeters luksussuite på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo til verdi kr. 40 000,-. Et skikkelig «plaster på såret» for sitt våte og gjørmete Roskildeopphold som ble mottatt med stormende glede.

– Jeg satt på Rock In med to andre som også hadde meldt seg på konkurransen, etter å ha vært på Norsk Urskog og Negative Vibe label night en tirsdagskveld. Vi sjekket stadig Rockman siden for å se konkurranseresultatet i løpet av dagen. – DU VANT!? ropte samboeren min ut av det blå, etterfulgt av en high-five. Jeg synes det var ufattelig kult å vinne, og måtte sjekke siden et par ganger til selv, før det virkelig falt inn for meg at jeg hadde vunnet, sier Monique

(fra venstre: Monique`s samboer, Monique og pressesjef Runar Pettersen fra Inferno Metal Festival)

Monique har tatt med seg sin samboer og skal nå nyte drømmeoppholdet på luksussuiten og heftig ekstreme metal under Inferno Metal Festival frem t.o.m. påskeaften. 

 – Jeg skulle i utgangspunktet til Roadburn Festivalen i Nederland i april, så måtte derfor stå over Inferno i år. Men jeg ble dessverre nødt til å avlyse turen i siste liten, og bestemte meg deretter for å dra på Inferno likevel. Dette er et meget fint plaster på såret, om man kan si det sånn. Som vanlig syns jeg at det er fett at Inferno både tar med anerkjente band og nye oppkommere. Det er en god anledning til å oppdage nye favoritter. Med så mye på programmet utenom selve konsertene, er det umulig å ikke ha noe å finne på i påskedagene. Nøgne Ø`s ølsmaking står hvertfall alltid høyt på to-do listen min, og i år byr Inferno Festivalen på mange spennende konferanser og lignende. 

Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle vinne Rockman konkurransen, og nå kommer jeg til å få helt andre assosiasjoner til Roskilde hver gang temaet blir tatt opp i fremtiden. Det er artig å tenke på hvordan noe så kjipt kunne føre til noe så fett.

Hva er din favorittfestival?

Se her vår ferske festivalguide for 2016 og stem frem dine festivalfavoritter

Continue Reading
Advertisement