Connect with us

Musikk

Advarsel! Sterke bilder: – Er denne musikkvideoen for voldelig?

Published

on


(foto: skjermdump og fotomontasje fra musikkvideo nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det amerikanske trash metal bandet Slayer slapp for få dager sin nye svært voldelige musikkvideo «You Against You» fra deres siste album «Replentless». Sistnevnte som er deres tolvte studioalbum og den første utgivelsen etter grunnleggende medlem og gitarist Jeff Hannemanns dødsfall i 2013.

Bandet er kjent for sine tekster og albumbilder som dekker emner som bl.a. drap, seriemordere, nekrofili, tortur, folkemord, satanisme, hatkriminalitet, terrorisme, religion, antireligion, nazisme og krigføring. Deres musikk er svært innflytelsesrik og de blir ofte nevnt av mange band som deres musikalske innflytelse. Tidligere utgivelser har generert forbud, forsinkelser, rettssaker og kritikk fra religiøse grupper og allmennheten.

Advarsel! Sterke bilder!

Musikkvideoen er regissert av BJ McDonnell med skuespiller Jason Trost «(Hatchet III») som Wyatt og forteller oppfølgingshistorien om omstendighetene som førte til Wyatts feilaktig arrestasjon og fengsling. Slayer deltagelse i musikkvideoen ble filmet dypt i hjertet av Mojave-ørkenen i California tidligere i år i en kirkegård av jetfly, passasjerfly, og helikoptre.

Første del av denne voldelige musikkvideoen (Advarsel! Sterke bilder) kan du se her

 

 

Hvor går grensen for bruk av vold i musikkvideoer? Eller…trenger vi ingen grenser?

Fortsett diskusjonen nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )

NB! Vi henstiller alle om å følge gode nettvettregler. Les om våre debattregler her

Continue Reading
Advertisement