Connect with us

Nyheter

Få timer igjen til å vinne disse superfete premiene

Published

on

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Nå er det kun få timer igjen til deadline for å kunne stemme frem beste rockelåter 2016 og samtidig bli med i trekningen av å kunne vinne årets feteste premier.

I kveld søndag 22. januar kl. 23.50 stenges avstemmingen som da også er siste frist for å delta i konkurransen om å vinne følgende fete premier:

– Festivalpass til åretsTons Of Rock

– Festivalpass til årets Norway Rock Festival

– Festivalpass til årets Inferno Metal Festival

– Festivalpass til Notodden Blues 30 års jubileumsfestival

– Vinn festivalpass til årets Blastfest

– Vinn signerte Avatar 180gr. studioalbum

– Vinn signert dobbelt 180gr. studio vinylalbum

– Vinn Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

PS! Vi trekker ut en vinner pr. premie – d.v.s. totalt 8 heldige vinnere.

I løpet av morgendagen mandag 23. januar trekker vi ut de heldige vinnere som vil bli offentligjort på Rockman facebookside samme dag,

Hvilke av premiene ligger aller høyest på din ønskeliste?

Skriv hvilke av disse fete premeiene som du ønsker deg aller mest i kommentarfeltet på Rockman facebookside, så «noterer» vi oss dette i forkant av trekningen.

Her kan du lytte til alle låtene som er nominert til fjorårets beste rockelåter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Oppdatert informasjon vedr. offentligjøring av avstemmingsresultatet av beste rockelåter 2016 og navn på vinnere av de fete premiene:

Vårt kvalitetsteam trenger noe mer tid for å kunne gjennomgå alle de avgitte stemmer. I den forbindelse blir offentligjøring av det offisielle avstemmingsresulatet og vinnere av premier publisert i løpet av tirsdag 24. januar. Stay tuned!

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden

 

Følg oss på facebook og bli den første til å få oppdatert informasjon om avstemmingen og premievinnere.

Følg oss/ «like» vår facebook tilhengerside ( her ) og bli den første til å få oppdatert informasjon om den pågående avstemmingen og informasjon om mulighetene til å vinne de fete musikkrelaterte premiene. Alle som deltar i avstemmkingen og følger oss på facebook er automatisk deltager  i trekningen av disse fete premiene.

Viktig! For at vi skal kunne finne ditt navn slik at du blir med i trekningen husk også å legge igjen en kommentar og «like» vår facebook side (her). Alternativt kan du sende oss en e-mail med ditt navn og adresse til: konkurranse@rockman.no

PS! Del gjerne avstemmingen videre fra Rockman facebookside (her) og engasjer dine facebookvenner, det kan fort lønne seg 🙂

Continue Reading
Advertisement