Connect with us

Musikk

Er dette årets feteste nye julelåt?

Published

on

Foto: Skjermdump av Keb` Mo` Youtube musikkvideo "Merry Merry Christmas" 2019

Den fire ganger Grammy Award vinneren, amerikanske Keb’ Mo’, er en fantastisk spennende artist som «strekker» bluessjangeren langt inn både bl.a. i retningen rock/ country rock og americana.

I oktober slapp han sitt sterke julealbum «Moonlight, Mistletoe & You» der du blant annet finner den fantastiske rytmiske blues/rock julelåta «Merry, Merry Christmas»:

Du kjenner raskt rytmen «rive» i kroppen, og nettopp som gjengen på musikkvideoen, så får du lyst til å «hive deg ut» i dansen. Hør igjennom låta flere ganger, så skal jeg love deg at både skulderblad og overkropp begynner å bevege seg. Kanskje du t.o.m. hiver deg ut i «juledansen»?

Vi opplevde den spennende artisten Keb’ Mo’ for første gang live under Notodden Blues Festival i 2014, samme år som festivalen bl.a. hadde Rival Sons på plakaten. To uforglemmelig unike konsert som også ble en type live-introduksjons til et bredt norske publikum.

Les også: Rival Sons leverte Zeppelin inspirert bluesy hard rock

Keb’ Mo’ er forøvrig i tillegg til sitt nysluppet julealbum også albumaktuell med sitt studioalbum «Oklahoma». Sistnevnte album er hans 14 studioalbumutgivelse, og vi skulle mer enn gjerne sett den fantastiske artisten Keb’ Mo’ på plakaten igjen til Notodden Blues Festival i 2020.

Julelåta «Merry, Merry Christmas» finner du selvsagt også på spillelisten «De feteste julelåtene»:

Trykk her for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Savner du noe fete julelåtfavoritter?

Vi vil gjerne har dine innspill til enda flere fete julelåter, og som du mener fortjener plass på spilelisten. Skriv navn på låt og artist i kommentarfeltet (gjerne med link til Spotify) på Rockman facebook.