Connect with us

Nyheter

Er dette årets beste rockelåt? – Hør låta og nominer egne favoritter til årets avstemming

Published

on


(foto: albumcover «Forward In Reverse» av bandet Dizzy Mizz Lizzy)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det spennende danske grunge inspirerte rockebandet Dizzi Mizz Lizzy som første gang ble etablert i 1988, oppløst i 1998, gjenforent i 2009, oppløst igjen i 2010 er nå tilbake igjen for fullt med sitt sterke album «Forward In Reverse».

Albumet «Forward In Reverse» som ble utgitt 29. april i år ble innspilt i perioden desember 2014 – januar 2016. Albumcoveret er et bilde av Vera som er den eldste søsteren av bestemoren til bandets frontfigur Tim Christensens. Bilde er tatt ca. 1920 og den lille jenta døde av tuberkulose i en alder av 12 – 14 år. Vera har blitt en slags maskot for bandet og bilde ovenfor er brukt ved flere anledninger, bl.a. på bandets debutalbum fra 1994.

Fra årets album har vår redaksjon nominert den sterke låta «Brainless» som en av mange kandidater til den kommende avstemmingen for beste rockelåtutgivelser 2016:

Låta «Brainless» finner du også på ukens «Topp 20» ( Sjekk hele lista her  )

Det er jaggu på tide at vi snart får oppleve det danske bandet Dizzy Mizz Lizzy live i Norge. Bandet har siden annonsering av deres gjenforening i oktober 2014 turnert stort i Danmark med stor suksess bl.a. under årets Roskilde Festival og den legendariske festivalen Smukfest. Bandet består fortsatt av fortsatt av de grunnleggende medlemmer Tim Christensen (vokal, gitar, låtskriver), Martin Nielsen (bassgitar) og Søren Friis (trommer).

Hvilken låt(er) synes DU bør nomineres til årets avstemming for beste rockelåt 2016?

I desember kjører vi i gang årets store leseravstemming for beste rockelåter som er utgitt i løpet av 2016. Vår redaksjon er allerede godt i gang med nominasjonslisten for kandidater til årets avstemming. Men….vi lytter selvsagt til våre lesere og vil svært gjerne at du gir oss dine favorittlåter som du mener fortjener plassering på avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no.

Alle forslag blir GARANTERT gjennomlyttet og vurdert.

Continue Reading
Advertisement