Connect with us

Nyheter

Brian Johnson (tidl. AC/DC) er tilbake: – Hør gjesteopptreden i ny plateinnspilling

Published

on


(photo credit: Johannes Andersen, Rockman – AC/DC, Valle Hovin 17. Juli 2015)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Brian Johnson (tidligere AC/DC) er tilbake som gjestevokalist på siste albumutgivelse fra det amerikanske bandet Greg Billings Band.

Frontfigur og vokalist Greg Billings i Greg Billings Band er en gammel venn av Brian Johnson som han nå har med seg som gjestevokalist på bandets siste albumutgivelse «Boom Boom All Night» på låta «Old Friends Don`t Come Easy»:

Albumet «Boom Boom All Night» som ble utgitt 18. november inkluderer også gjesteopptreden fra Cheap Trick frontmann Robin Zander.

Her kan du høre hele albumet:

AC/DC måtte som kjent utsettet de siste ti datoene for sin nordamerikanske turne tidligere i år etter at Johnson fikk store problemer med sin hørsel. Sjokket for fansen ble enormt da bekreftelsen i ettertid kom om at han etter sterke råd fra sine leger måtte gi seg.

Les også: Brian Johnson: – Den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Sjokket for fansen ble ikke mindre etter at nyheten om at bandet hadde hentet inn Axl Rose fra Guns N` Roses som vokalist for å avvikle de siste turnekonsertene ble bekreftet.

Les også: Bekreftet: Axl Rose blir ny vokalist i AC/DC

Brian Johnson uttalte blant annet følgende i sitt statement som ble sendt ut i etterkant:

– Mine leger har fortalt meg at jeg kan fortsette å spille inn i studio, og jeg har tenkt å gjøre det. For øyeblikket er hele mitt fokus å fortsette med medisinsk behandling for å forbedre min hørsel. Jeg håper at med tiden min hørsel vil forbedre og tillate meg å gå tilbake til å prestere på konsertopptredener. Mens utfallet er usikkert, er min holdning optimistisk.

Bare tiden vil vise…..

Tror du på Brian Johnson comeback med AC/DC?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement