Connect with us

Nyheter

Eksklusivt til Norway Rock Festival 2016: – Five Finger Death Punch & Within Temtation

Published

on


( Five Finger Death Punch pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Norway Rock Festival bekreftet sent lørdag kveld de første 8 festivalklare band til neste års festival som gjennomføres 8. – 10. juli på Øyesletta i Kvinesdal. Festivalen bekrefter dermed også at de gjenoppstår fire år etter at den ble slått konkurs i 2011 og 10 år etter at festivalen så dagens lys for første gang.

Gjennom hardt arbeid og stor dugnadsånd har ildsjeler som står bak festivalen over lang tid arbeidet målrettet for at festivalen igjen skal se dagens lys. Gjennom det de har kalt «Uprising happenings» jobbes det fra bunn til topp og «Step by step» for å gjenoppbygge festivalen. Den første «Uprising happenings» ble gjennomført helgen 14 – 15. November med 13 band på 2 scener på Harvest Bar i Kvinesdal med lineup Oslo Ess, Bloodlights, Anthem, Alien Ken, På Hell,Teardrown, Backstreet Girls, Humbucker, Fandens Oldemor, Hold Fast, Heatseekers, Sublime Eyes ogTraveling Wildbuddys.


(Within Tamtation pressefoto)

Når festivalen allerede nå bekrefter festivalens begge sine headlinere Five Finger Death Punch (US) og Within Temtation (NL) som begge er eksklusive i Norge i 2016, så bekrefter de også at den iherdige innsatsen blant ildsjelene har gitt frukter og at Norway Rock Festival 2016 nå blir en realitet. 

Dette er blant annet hva publikum kan glede seg til:

Five Finger Death Punch

Within Temtation

 

De øvrige band som foreløpig er klare på plakaten er Avatar, Niterain, The Carburetors, Communic, Guardians Of Time og Hold Fast. Neste nedtelling til festivalen skjer på Harvest Bar i Kvinesdal 15.01.2016, men billettsalget til Norway Rock Festival 2016 starter allerede førstkommende mandag 23. november kl. 09.00. Festivalen melder om fri aldersgrense på festivalpass og 18 års grense på camping og skjenkebånd. #RMROCK #RMKONSERTER #RMMUSIKKFESTIVALER

Gleder du deg til Norway Rock Festival 2016?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement